Home office-ban felmondás?
első munkád és fel is akarsz mondani?
vagy csak ilyen feltételezés?
Biztosan van valami szabályzat, ami elérhető számodra. Ha nem találod, kérdezd a HR-t, esetleg azt, aki intézte a felvételed .
Másrészt általában a vezetődnek írsz mailt, hogy ez meg ez a helyzet, biztos tudja, mi a protokoll.
Igen, mindenkeppen szeretnék váltani. Majdnem 1 év homeoffice, keves fizu, fizetetlen tulorak stb… kicsit kiégtem, ha szabad ilyet mondani az állandó bezártságtól
Kevesen dolgozunk itt, a főnökömmel napi szintű kapcsolatban vagyok, neki kéne mondanom csak nem tudom elképzelni, hogy felhívjam telefonon és mondjam, hogy felmondok?
Köszi a válaszokat :)
"Esetleg érdemes próbálkozni egy olyasmivel, hogy mivel nem tudsz így megélni, máshol keresel munkát,"
nálunk csak idén vagy 10 ember játszotta be ezt a trükköt.
Mindet elengedte a cég szó nélkül, 1 fillért fel nem ajánlott egyiknek se.
Aztán vette fel a helyükre az újat, sokszor TÖBBÉRT mint amit a régi emelve kért.
Logikus. Biztos megéri.
Elengedni egy tapasztaltat és felvenni egy semmitérő trógerszart az utcáról többért.
sajnos nálunk is ez van: "Logikus. Biztos megéri.
Elengedni egy tapasztaltat és felvenni egy semmitérő trógerszart az utcáról többért."- elkeserítő..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!