Nagyon utálom a munkatársamat mit tegyek?
Figyelt kérdés
Állandoan cseszeget minden kis szarért még akkor is ha nem én tettem :/
Már a felmondáson gondolkodom...
2022. aug. 9. 10:13
1/16 anonim válasza:
mondd meg neki ha mégegyszer cseszeget akkor megeteted vele a lapátot.
2/16 anonim válasza:
A, Kéresd át magadat máshova; B, Kérd meg a főnöködet, hogy 3-an beszéljétek meg az ügyet.
4/16 anonim válasza:
Munkatársad, tehát nem a főnököd, akkor mi az, hogy cseszeget?! Olyat odamondasz neki, hogy a fal adja másikat! Állj a sarkadra!
5/16 Shaddark válasza:
Szerintem is ülj le és beszéld meg vele, hogy ez nem helyes viselkedés. De ne csak úgy "kutyafuttában", érezze hogy ez egy fontos dolog. Beszélj meg vele egy időpontot. Üljetek le amikor eljön külön, négy szemközt. Már ha hajlandó rá. Ha nem, akkor a főnököddel beszélj - mondd el neki hogy szeretted volna megoldani és megbeszélni de nincs benne kompromisszum készség.
Ha fontosnak érzi nem keni el magában, oda fog figyelni mert súlya lesz a dolognak.
Ha Borsodi vagy akkor egyszerűbb a dolog, kérdezd meg hogy fej vagy gyomor.
6/16 anonim válasza:
#5: Mi itt Borsodban nem kérdezünk, majd mi eldöntjük. Általában csak virtuálisan :-) 4-es voltam.
7/16 anonim válasza:
Derítsd ki hol lakik és basszál bele egy tojást a postaládájába.
8/16 Shaddark válasza:
De siess hazafelé egyből utána, nehogy az óvó néni beköpjön hogy elszöktél a délutáni alvásról ;)
9/16 anonim válasza:
Rántottát tessék, friss a tükörtojás :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!