Mit csináljak, hogy megkedveljenek a munkatársaim? Mindent megteszek, de érzem, hogy ellenem vannak.
Figyelt kérdés
Nemrég kezdtem, 25 éves nő vagyok, a kollégáim is mind nők. Kezdettől fogva igyekeztem mindenkinek a kedvében járni, néha viszek nasit mindenkinek, a lehető legtiszteletteljesebben beszélek mindenkivel, a munkámra nagyon odafigyelek, szóval tényleg nagyon igyekszem. Sajnos van két nő, felőlük érzem az ellenszenvet, a mosdóban meg hallottam, hogy kibeszélnek, próbálja az egyik nő ellenem fordítani a többit, nagyon hülye pletykákkal, meg bármit csibálok az nem jó nekik. Ha más nem hallja, ő nem köszönnek vissza. Ha beszélek az, ha csendben vagyok az, a hajammal is gondja van, a bőrszínemmel is(elég sápadt vagyok). Miért van ez és mit tehetek ellene, hiszen tényleg próbálok úgy viselkedni, hogy abba ne lehessen beleállni, semmi olyat nem tettem amitő ennyire utálniuk kellene. 3 hete vagyok a cégnél... Nagyon szeretném megtartani a munkahelyemet.2022. júl. 1. 22:56
1/8 anonim válasza:
Ne szívd mellre!
Minden csoda 3 napig tart, majd megszoknak. Minden munkahelyen így van ez általában, hogy az újat górcső alá veszik és beszélnek róla.
Az atomkutatóban és a gyártósoron is, legfeljebb a stílus más.
2/8 anonim válasza:
Ha sok nő van egy helyen egyet muszáj kikezdeniük. Vagy szemtől szembe vagy a háta mögött. Éppen te lettél az.
De amúgy a korod is közrejátszik ha a többi nő idősebb nálad jóval.
3/8 anonim válasza:
"Kezdettől fogva igyekeztem mindenkinek a kedvében járni" na ezt kezdésnek el is hagyhatod. Bully személyiségek, csak a kiállás fogja megoldani ezt a problémát.
4/8 anonim válasza:
Ugyanigy vagyok, csak annyi, h en 30 vagyok, nem 25. de minden mas stimmel. Honapokig probalkoztam, ahogy te is, olyasmiket csinaltam, megsem lett jobb. Persze neked meg lehet, de en pl augusztusban mar uj helyen kezdek.
5/8 anonim válasza:
A nők nőkkel nem tudnak egymással meglenni, így ne is igyekezz velük jóban lenni.
6/8 anonim válasza:
Nekem is volt egy ilyen kolléganőm, jól megszégyenítettem mindenki előtt, azóta hozzám sem mer szólni, pedig előtte nagy volt a pofája, ha engem kellett kibeszélni.
7/8 anonim válasza:
Igazat adok a 6-osnak, annyi kiegészítéssel, hogy ezzel azért várd meg a próbaidő végét!
8/8 anonim válasza:
Egyetértek a többiekkel. Ha semmi okot nem adtál rá (bár megjegyzem, ha adtál volna, akkor sem ez lenne a megfelelő elintézési módja a dolognak részükről ennyi idősen...), akkor a legjobb, amit tehetsz, az az, hogy leszarod őket. Valószínűleg valamiért irigyek rád, vagy csak bepróbálkoznak, hogy meddig mehetnek el nálad, mivel te vagy a "friss hús". Szerintem semmiképp sem szabad becsicskulni nekik. A tisztelet add meg mindig, de a seggüket nem kell kinyalni. Foglalkozz inkább a normálisakkal. Ha ők látják, hogy kedves, aranyos, dolgos vagy, akkor szerintem hiába mond a két okostojás bármit, úgyis mindenki inkább a saját szemének hisz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!