Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogyan lesz valaki egy társasá...

Hogyan lesz valaki egy társaság középpontja? Mi kell ahhoz valakit megkedveljenek?

Figyelt kérdés

2022. febr. 27. 09:01
 1/6 anonim ***** válasza:
94%

Erre nincs recept.

N

2022. febr. 27. 09:11
 2/6 anonim ***** válasza:
95%
Attól hogy a középpontja, még nem biztos, hogy kedvelik. Ez irritáló is lehet.
2022. febr. 27. 09:15
 3/6 anonim ***** válasza:
100%
Jó humor és magabiztosság feltétlenül kell legyen szerintem
2022. febr. 27. 09:31
 4/6 anonim ***** válasza:
95%

Erre kb születni kell.

Vannak akiknek olyan a személyisége, hogy sok baratja/ismerőse van, népszerű egy osztalyban/iskolában, más meg inkább magának való és "leszakad" úgymond a kozeppontbol.

Ami a kedvelest illeti: vagy szerethető a szemelyed vagy nem. Illetve az se mindegy milyen tarsasagban vagy.

2022. febr. 27. 09:32
 5/6 anonim ***** válasza:
100%

Miért kell a középpontban lenni? Én nem vagyok magamnak való, elég nyitott vagyok mindenkivel, könnyen barátkozom, mindenkivel tudok beszélgetni. De ha van a társaságban valaki, aki túlharsog mindenkit, sokat beszél, akkor ő van a középpontban. Engem ez nem zavar, ettől én még odamegyek másokhoz, beszélgetek velük. Előfordul, hogy éppen csak ülök magamban és eszegetek, iszogatok, de nem baj ez. Ha buli van, akkor táncolok szinte megállás nélkül, együtt bulizunk úgymond.

Nem mondhatom, hogy nem kedvelnek, sokszor hívnak programokra.

Ha kirándulni megyünk pl., akkor is volt már, hogy leszakadtam kicsit, és egyedül sétálgattam, de pár perc után vagy felzárkóztam a többiekhez, vagy odajöttek hozzám.

Nem kell ezt túlgondolni, csak maradj kedves, érdeklődő, legyen önbizalmad, légy udvarias, figyelmes.

És 4-es nagyon jól mondja.

2022. febr. 27. 10:19
 6/6 anonim ***** válasza:
Okosság, empátia, humor, önirónia
2022. febr. 28. 15:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!