Mit csináljak majd, hogy megkedveljenek és ne nézzenek le?
Figyelt kérdés
Most érettségizek, a munkahelyen, ahová menni fogok, főképp középkorú nők dolgoznak, én meg csak egy 19 éves lány vagyok (ráadasul ki se nézek annyinak). Attól tartok, hogy le fognak nézni, gyereknek fognak gondolni, mert új vagyok meg fiatal vagyok...
Azt szeretném, ha kedvelnének, de legalább elfogadnának.
2019. máj. 27. 12:22
1/3 anonim válasza:
Első nap kezdj 5-10 éves gyakorlattal, vagy úgy, hogy már több éve ismered őket. Akkor tuti könnyebb lesz beilleszkedni.
Az újhús, az újhús, de nem törvényszerű, hogy lekezelően fognak vele bánni.
2/3 anonim válasza:
Tuti recept: első napodon érkezzél egy nagy doboz csokival vagy fánkkal ;)
3/3 anonim válasza:
Aranyos vagy, hogy foglalkozol ilyennel, annó nekem is voltak ilyen aggályaim, pedig én férfi vagyok, igaz 8 évvel idösebb töled. Olyan nagy tapasztalatom nincs, de megosztom azt amit én éltem meg. Általában nincs erre recept, hogy hogyan fogadtasd el magad, ezt az idö hozza úgyis, a tapasztalások, és sokat kell megélned. Minden munkahely válogatja, hogy kik és milyen mentalitású felfogású, az élethez milyen hozzá állással lévö emberekkel fogsz dolgozni. Lesznek konzervativabbak, lesznek nagyszájúbbak, nyitottabbak, kötekvöbbek, csendesebbek szóval mindenféle emberi tulajdonsággal rendelkezö kollégáid. Mindenkivel megszerettetni nem fogod tudni magad, söt még elfogadtatni is nehéz sokukkal, mert vannak gyöpös gondolkodásu emberek is, és ez mondjuk párosulhat azzal hogy rossz szándékú. Próbálj önmagad lenni, hozd ki magadból a legjobb teljesítményt, légy tisztelettel, türelemmel feléjük. És mégegy picit személyes recept, nincs 2ugyanaz a gondolkodású ember, mint momdtam az elöbb. Tehát mindenkihez külön alkalmazkodj, nem azt mondom hogy napraforgo legyél, de az en tapasztalatom az az hogy mindenkinek más a jó. Példa egy szalagmunkában- az egyik kollega igy mutatja, a másik úgy- amikor az egyikkel dolgozol csináld ugy ahogy ö mutatja, ha a másikkak akkor pedig ugy ahogy a másik mutatja. Nem tudom miert ilyenek az emberek, de szeretnek a regiek fontoskodni es meggyözödésük hogy csak az a jó ahogy ök tudjàk. A másik hogy tudj alkalmazkodni, a jelenlegi munkahelyemen a fönökség, hivatalos (vasút) itt a fönökség és bizonyos kollégák nagy tiszteletnek örvendenek (nem tudom miért, valamikor ez így alakult ki, es megmaradt mint egy félkatonai szervezet. A fönökömnek szabályosan Jelentkezni kell amikor bejön hozzánk)De mult héten pl szabit kértem és elmentem ki a földekre napszámba dolgozni. Na ott meg peldaul a pcsa meg a fsz minden téma van, söt ha szépen beszélek még ki is néznek onnan, hogy kiez te, mire játsza magát, ott ellenszenves lennék ezzel a jónapot kívánokkal. Mert ott picit egyszerübb emberek dolgoznak. Vedd át a stílusukat, nem kell azonosulni velük, de ne tünj ki, es elfogadnak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!