Magyarországon sok szép nő van ez tény. De miért fontos a nőknek hogy jól nézzenek ki?
Az, hogy soha nem tartottak el, és mégis jól akarok kinézni. Jobb napom van, ha tetszik, amit látok a tükörben. Ha itthon vagyok tök egyedül, és mondjuk zsíros a hajam, már szarabbnak érzem magam, nincs jó kedvem.
Vagy pont a múlt hétvégén egy kis Domestos rácsöppent a pöpec kis itthoni felsőmre, és tiszta lehangolt lettem, folyton nézegettem, hogy de igénytelen lett.
Bullshit...
Az első sminkcuccaimat (szájfény, rúzs) 11 éves koromban kaptam a nagynénémtől, 15 éves gyerekként meg egyenesen szégyelltem, ha nem foglalkozok különösebben a külsőmmel. (Nem hiúságból vasaltam a hajamat és kentem magamra szempillaspirált, és nem is azét, hogy felpattanhassak minden egyes f.a.szra, ami az utamba kerül, hanem azért mert szégyelltem ezek nélkül elhagyni a lakást)
Nem minden a kib...szott aranyásásról meg pasifogásról szól. A szépség hajszolása van a csontjainkig belénk nevelve, erre pedig sokan rá sem jönnek, ha nem gondolkodnak rajta tudatosan. A szépségkultúra tudatos elemzését meg pont hogy ti akadályozzátok meg azzal, hogy folyton megy az, hogy "waaaah a mai nők férfiasak!!! Miért nem tudnak nőiesek lenni?!?!?!?!"
Magyarorszagon szép nő??? Max szép lányok, de a nők nem :D észak olaszoknál csinosak, igényesek a nők, nincsenek elhízva, mint egy koca. Adnak magukra, nem a kopott ezer éves ruhájukban parádéznak.
30/N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!