Magyarországon sok szép nő van ez tény. De miért fontos a nőknek hogy jól nézzenek ki?
De ehhez alapból pénz kell, cica. És nem minden nő szeretne a pénzért cserébe akármit megcsinálni. Én még szerelemből sem dugatom seggbe magam, nemhogy pénzért.
Plusz úgy mondod, mintha minden magyar férfi Forbes listás lenne.
"Nem azért tanulnak,sportolnak,edzenek,öltöznek csinosan hogy aztán szegénységben éljenek és nélkülözzenek."
Ez igaz. Ezért is tanultam rengeteget, hogy ne kelljen függenem egy gazdag baromtól, hanem én is meg tudjak élni egymagam magas színvonalon. Ne az legyen, hogy 35-40 évesen már kiöregedtem és le vagyok cserélve egy szebbre. Ne az üres fejemért tartson. Ennek ellenére heti 4x este elmegyek edzeni, hogy NEKEM tetsszen, hogy kerek a fenekem, hogy beleférek az adott ruhaméretbe. Ugyanezért viselek csinos ruhákat, természetesnek ható sminket. Belenézek a tükörbe és csinosnak, határozottnak és szexinek akarom érezni magam.
Őszintén? Nyilván nem fogok összejönni így egy elhízott, 6 általános iskolát végzett munkanélkülivel. Viszont ezt nem azt jelenti, hogy csak a milliomosok jöhetnek szóba, a lényeg annyi, hogy el tudja saját magát tartani a saját fizetéséből.
Nekem azért fontos hogy saját magam számára jól nézzek ki, mert úgy érzem magam jól. Persze ez nem azt jelenti, hogy mindenki más szemében is jól nézek ki. Nekem tipikusan olyan arcom van, ami vagy nagyon tetszik valakinek, vagy bűn rondának találják, középút nem volt még.
Az elméleted ott hibás, hogy napjainkban a nőknek is van lehetősége tanulni, dolgozni és saját pénzt birtokolni. Amíg a megélhetésük függött a férfitól, addig lehet hogy helytálló lett volna de így már nem az, hiszen normális kapcsolatban mindkét fél dolgozik, nem kell egyiknek a másik erszényére alapoznia az életbenmaradását.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!