Mit csinaljak, hogy hamar megkedveljenek?
Baratom haverjanak lesz a szulinapja par het mulva es kibereltunk egy hazat 2 ejszakara, hogy tudjunk bulizni.
Kb 15-en leszunk es en a baratomon kivul senkit se ismerek, ok viszont mar eleg regota ismerik egymast. Van 2-4 ember akik csak nehanyszor talalkoztak, en viszont csak 1x talalkoztam kb 3 emberrel es ennyi, akkor is csak par szot valtottunk.
Nagyon felek, hogy nem fogok tudni normalisan beszelgetni senkivel a baratomon kivul, mert hat nyilvan mindenki annak keresi a tarsasagat akit ismer, bir, nem pedig annak akit nem ismer..
Es igy viszont eleg kellemetlen lenne az a 3 nap
Adnatok par tanacsot, hogy mit csinaljak, hogy megkedveljenek vagy keressek a tarsasagomat, ne legyek annyira kivulallo?
Megdumálnám a párommal, hogy praktikusabb, ha én ebből kimaradok. Belátható ez mindkét oldalról, én felköszöntöm valamelyik előző este, ő pedig 3 napig bulizhat szabadon, és nekem sem kell feszengenem mások előtt.
Vagy ha ragaszkodsz hozzá, hogy elmenj, akkor szerintem ne stresszelj ezen, az első este úgyis isztok gondolom, az oldja a feszültséget, a második nap reggelén meg úgy lesztek egymással másnaposan, mintha ezer éve fájna a fejetek....mármint hogy ismernétek egymást.
Ha jól értem, lány vagy. Elég, ha egy dögös ruhát felhúzol, ápolt vagy és kedvesen viselkedsz mindenkivel. Túlzásokba persze nem kell esni! Nem kell divatmodellnek kinézni, és nem mindenkinek a játszópajtásod. A többi magától megy.
Ökölszabály 1: Az elején csak minden harmadik megjegyzésedet mondd ki.
Ökölszabály 2: Ha egy apró segítséget kérsz egy "idegentől", és nem félsz bemutatkozni, akkor könnyen beindul a beszélgetés
(pl.: Szia, láttál valahol chipset? Köszi, téged hogy is hívnak? Ja, már emlékszem, én xyz vagyok.).
Ha valaki bunkó veled, akkor is normális hangnemben rázd le. Ha nem hagy békén, a barátod tud segíteni elhessegetni, vagy más emberek, akiket megismertél menet közben. Fontos bulinak tűnik. Győződj meg róla, hogy nem te leszel az egyetlen lány. Ha igen, akkor hagyni kell a srácokat magukban bulizni. Ha nem, vétek lenne kimaradni belőle.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!