Nem szeret a töri tanár. Mit csináljak, hogy megkedveljen?
Nem szeret a töritanár.Már-már olyan szinten ,hogy a dolgozatban a jónak mondható/elfogadható kérdésbe is beleköt.Nem vagyok egy buzgó,jelentkezős tipus,de ez nem kizró ok arra hogy ne kedveljen.Tudom nem szerethet mindenki,de azért ez mégis milyen már,hogy egy jó válaszra csak fél pontot ad az egy helyett.Volt olyan ,hogy egy iskolai ünnepséget Fels€ge szervezett és én is bele kerültem valahogy és akkor egész nap rohangáltam utánna és utnna is ugyanúgy fúj rám. Szerintetek mit kellene tennem,hogy egy kicsit legalább jobban megkedveljen (nem kell,hogy a kedvencei közé tartozzak).Ne gyertek azzal,hogy ilyen és kész mert arra magamtól is rá tudok jönni.
Előre is köszi a válaszokat,minden értelmes válaszolónak megy a zöld kéz egyértelműen :)
14/L
1. vagyok
ha esetleg ennyire nem normális akkor váltsál iskolát
Részben egyetértek az előttem szólóval. Tegyél fel neki kérdéseket, de ne olyat, amire egyértelmű a válasz. Lehetőleg a témához kapcsolódjon, de olyan legyen, amiről órán nem esik sok szó. Így látni fogja, hogy téged a plusz is érdekel. Ez tetszeni szokott a tanároknak. Vagy esetleg ha tudsz valami érdekességet oszd meg órán. Egyébként, ha ügyes vagy, akkor egy hozzáértő, komplexebb kérdést is feltehetsz neki, amivel egyszerre villantod meg a tudásodat, és látja, hogy érdekel a történelem. A tanárok már attól is odáig vannak, ha van akit érdekel a tantárgya, van kihez intézni a szavát.
A helyedben azért azon is elkezdenék gondolkozni, hogy nem sértettem-e meg valamivel a tanárt. Ok nélkül nem gyakran rondítanak bele a dolgozatokba.
Végül pedig, még megjegyezném, hogy ezt a nyájaskodást, meg fölösleges mosolygást hanyagold.
Remélem tudtam segíteni.
Köszönöm szépen,nagyon sokaz segítettetek.Mindenkinek ment a zöld kéz.
Amúgy ez a tanár már 5.óta fúj az osztályra egy-két kivétellel mert eléggé hangos osztályba járok,nem csak velem csinálja ezt hanem szinte mindenkivel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!