Hogyan beszéljünk, milyen udvarias szókapcsolatokat használjak egy tanárhoz intézett kérésnél?
Figyelt kérdés
Én vagyok az osztály ¸¸jótanulója˝ ,és arra kértek,hogy kérjem meg a tanárt(aki a dolgozat bejelentésénél rögtön mondta,hogy nem egyezkedik),hogy halasszuk el a dolgozatot.
Már csináltam ilyet,csak erre a tanárra panaszkodtak a szülők az igazgatónak,és egy hozzátartozója is most halt meg. (Én mondjuk nagyon szeretem,de sajnos az osztály nagyobb része nem).
Ti hogyan kérnétek meg?
Azt tudom,hogy nagyon választékosan kéne megfogalmazni.
2014. márc. 10. 18:50
1/2 A kérdező kommentje:
Fú bocsánat,most jöttem rá,hogy kicsit értelmetlen a kérdés :D De a lényeg gondolom megvan :D
2014. márc. 10. 18:59
2/2 anonim válasza:
Én nem kérném meg. Ha mégis, őszintén megmondanám neki az osztály kérését és hozzá tenném, azért kérik, hogy jobban fel tudjanak készülni. De! társaimnak is megmondanám: irány tanulni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!