Szerintetek bunkósság lenne?
Figyelt kérdés
az van hogy az én szintetizátorom kezd meghalni(nagyon régi) és a zenetanáromtól kölcsönkérnék egyet amíg telik sajátra Szerintetek bunkósság?2014. márc. 7. 18:44
2/8 anonim válasza:
Igen. Eleve tanártól a diák ne kérjen kölcsön, mi lenne vele, ha minden diákja őt pumpolná? A másik meg, hogy még ha te lennél is az évszázad tehetsége, ezért muszáj lenne kölcsönkérned egy hangszert, akkor sem így, hogy "amíg nem tellik sajátra". Kölcsönkérni meghatározott időtartamra illik, nem úgy, hogy maaaajd, valamikor a jövőben, talán visszaadom.
3/8 A kérdező kommentje:
és ha vennék tőle egyet?
2014. márc. 7. 18:58
4/8 anonim válasza:
Én sem merném elkérni. Mi lesz ha valami baja történik, ha nincs pénzed arra, hogy magadnak vegyél, az ő kárát sem tudod megtéríteni.
5/8 anonim válasza:
Zeneiskolaban lehet kolcsonozni nem??
6/8 anonim válasza:
Így van. Inkább kölcsönözz. Tanártól nem kérünk kölcsön, abból csak baj van, tanuld meg.
7/8 Just Jadee válasza:
Attól függ milyen a kapcsolatod vele.
Ha jó: bátran kérd el biztos odaadja.
Ha közepes:egy próbát megér csak válaszd ki a megfelelő időpontot
Ha rossz: eszedbe se jusson!
8/8 A kérdező kommentje:
kösz mindenkinek már vettem egyet
2014. márc. 24. 16:01
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!