Mi all a bunkossag mogott?
Mindenképpen iskolázatlanság, vagy ha járt is suliba, akkor is csak kilóra volt ott, szellemileg pedig az utcán.
A bunkóság amúgy a szomorú és helyzetén egyelőre változtatni nem tudó emberre is igaz.
Első vagyok.
Nem tudom... én ismerek egy lányt, aki állítólag bunkó. Én nem tudom, mert csak annyit vettem észre, hogy kedves volt velem és nem bántott se semmi... De mégis éreztette velem, hogy lenéz. Nem tudom, hogyan. De éreztem, hogy nem tart egyenrangú partnernek. Nem is értettem miért van ez. OO Bátyám szerint ez a bunkó.
Viszont nem hiszem, hogy lenne bármi mélyebb titka. Az is lehet, hogy ő így tartja normálisnak. VAgyis nem akar bunkó lenni, és nem is gondolja magát annak. Azt hiszi, hogy így kedvesebb, vagy viccesebb (azokból több szokott lenni). Szerintem ezeknek nem szokott háttere lenni olyan nagyon titok formájában.
van sok fajta bunkóság.
én verbális büntetésnek használom,szóval direkt alkalmazom.
a rossz napos bunkóskodást szerintem a szeszélyes buta emberek csinálják tehetetlenségükben,vagyis a gyengeségük miatt.
a hétköznapi bunkóságokat,pl bemegy valaki valahová,nem köszön és elkezdi mondani a mondókáját akkor is ha éppen eszem,meg főleg az idősek csinálják,mert el vannak idegenedve az emberektől és elfelejtették a szociális viselkedés alapjait,azért bárdolatlanok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!