Ez ilyen megszokott lenne, hogy a lovasok leszoljak egymast a masik hata mogott?
Legutobb azt hallottam vissza egy lanyrol, hogy egy lovas oktato :"Minden alkalommal elmondok egy imat erte, amikor latom terepen."
Igy nyilatkozik rola... es hogy milyen rosszul ul a lovon stb.
O egy volt lovas oktato, most lovasz azon a tanyan, ahol lovagolt ez a bizonyos lany.
Gondolom az én régi lovardámban is ez ment.
A lányok,akik oda járni segíteni lovaglásért cserébe nem tartanak sehol és persze hogy kibeszélik azt,akinek van arra pénze,hogy kifizesse az órát,így megtanuljon rendesen lovagolni.
Szerintem ez nem csak a lovardában meg így,mindenhol kibeszélik a jobbat az irigyek.
Szerintem amúgy nem szép az oktatótól,hogy ilyet mond.
Akkor minek viszi terepre a lányt,ha nem tud rendesen lovagolni?Nem értem...Alapvetően sem mehetne terepre.
Igazából,ha imát mond érte,a saját hibáját nem veszi észre.
1.Nem tud lovagolni rendesen?-Tanítsa meg,az ő dolga.
2.Terepre megy?-Ne engedje.
Ennyi :)
Muszáj hozzászólnom ehhez, mint külsős:)
ez csupán szerény véleményem,(egy lovarda mellett élek egy lovas hagyományokkal rendelkező városban, de én még annyi primitív és kétszínű embert, mint a lovas társadalomban, sehol nem láttam. Tisztelet a kivételnek. Totál gáz ember a nagy részük.
Van igaza a 4. válaszolónak.
Én is csak azt látom,hogy a nagy körökben minden csak a pénzről szól,ergo akinek van pénze nyomják a reklámot újságban,neten,közben ugyan olyan jó,sőt néha még rosszabb is,mint a kevésbé híres kiképzők,lovasok.
Ha valaki vesz egy lovat,és jobb lovat vesz,mint a másik lovas,le van hurrogva,hogy "tele van pénzzel".Ki van beszélve.Az én falumban az összes lovas a kocsma előtt minden reggel-a lovakat nem tudom ki eteti meg.
A lovasoktatásnál az oktató nemhogy segítene a tanítványoknak,még ki is röhögi őket.Ha rendesen végezné a munkáját,nem kéne röhögni.
Egy évig voltam egy lovardában,úgy hogy előtte lovagoltam,nem pár évet.A cavalettiig jutottunk el...
Átmentem az ismerősömékhez,egyfolytában terepen lovagoltunk.Megtanultam rendesen lovagolni.Náluk is...aki kicsit félt a lovaktól vagy valami,ki lett beszélve.
Ez a lovas társadalom ....-2013-2014-....-ben.
Én meg úgy gondolom, hogy véleménye mindenkinek lehet és szólásszabadság is van. Emellett és soha nem mondok senkiről olyat, amit ne mondanék a szemébe. De ha valaki megkérdez, mit gondolok x-ről, a lováról, a frizurájáról, a bármijéről, miért ne mondanám meg? Nem kell úgy csinálni, mintha ti soha, de soha nem beszélnétek másokról sem az iskolában, sem a munkahelyen, sem sehol, mert ilyen nincs, aki ezt állítja és el is hiszi, as saját magának hazudik.
Egyébként ha lovaglásról van szó, igenis nézni kell más lovasokat, észre kell venni a jó és a rossz dolgokat is a lovaglásukban. Nekem mindig azt mondták, hogy a nálam nem csak jobb, hanem gyengébb lovasokat is meg kell figyelnem, mert nagyon hasznos. A negatív véleménynyilvánítás mellé azért illik megjegyezni valami pozitívat is, hiszen úgy teljes a kép. Lehet, hogy azért a lovasért imádkoznak, ha terepre megy, de közben van, amiben sokkal jobb, mint mások.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!