A saját megszokott helyén hagyjam, vagy odaadjam valakinek, aki nem nagyon szereti a kutyát?
Elutaznék egy hétre, nem nagyon van kire hagyni a kutyusomat. Szerintetek kibirna egy hetet, szabadon mozogva a saját megszokott helyén.
Tennék vizet, kaját neki.
De nagyon hozzám van szokva.
Akinek odaadnám egész nap meg lenne kötve és foglalkozva sem igen lenne vele.
Ugyanakkor van 3 kutyája egész nap pórázon vannak.
Nem nagy testü kutyudról van szó.
Köszönöm a válaszotokat, ugy lesz,ahogyan irtátok, és valóban igaz, hogy a viz ki is borulna.
Sajnos a szomszéd az nem szereti a kutyákat, igy messzebbre kell vinnem, ahhoz akinek 3 kutyusa van. Csak sajnálom, mert nincs megkötve itthon Kibirja ezt az egy hetet.
Meg lehet oldani a dolgot ahogy tervezted, de nem igazán ajánlom.
Anyámék anno otthon hagyták a kutyát, tettek ki neki egy zsáknyi kaját, azt ügyesen beosztotta az eb, és a vízzel sem volt baj: a kerti csap alá tették a tálját, megeresztették csöpögősre, tehát ha ki is borította volna, inni tudott volna.
Nem is volt probléma egy hétig, azon kívül, hogy szerencsétlen kutya kikészült idegileg.
Napokig sírt miután hazajöttünk, és komolyan mondom, meg is sértődött :) Elbújt a házában, csak hosszas unszolásra volt hajlandó kijönni, akkor viszont körbeugrált minket.
Én még kicsi voltam, így nem nagyon szólhattam a dolgokba, de emlékszem, én már akkor sem támogattam az ötletet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!