Nagyon szeretnék kutyát! Lakásban lakunk de van kertünk is csak az nem saját. A szüleim nem nagyon engedik meg. Mit tegyek, tehetek?
Az a baj, hogy a szüleid kezében a döntés. Az ő lakásuk és az ő "gondjuk" is. Mert akármennyire aranyos is egy kutya, sok türelem, gondozás és felelősség kell hozzá. Pláne, hogy nem 1-2 évről beszélünk, hanem 12-15 évekről.
Nem tudom mennyi idős vagy, de ha most kapnál egy kutyát, el tudnád képzelni, hogy még 10 év múlva is veled van?
Ha esetleg bentlakásos suliba akarsz menni, kire hagynád? A szüleidre. Ha nyaralni mész a haverokkal... szülők. Ha nincs időd rá... szülők.
És egy kutya folyamatos gondozásra, etetésre, itatásra, foglalkozásra szorul. Fürdetni kell, tanítani, játszani vele. Nem csak néha, minden nap. 15 éven át. A szüleid ezeket mind számba veszik szerintem. Nem tudom, te ebbe mindbe belegondoltál-e.
Amúgy az nem gond, ha lakásba viszed. Főleg egy havanese-t. Csak a többi dologgal mi lesz? :)
Amúgy a kertyük az úgy helyes, h kertjük. Ne haragudj, csak nagyon zavarja a szemem. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!