Van a munkavállalóknak is valami őket védő szervezete?
Figyelt kérdés
Munkavállaló védelmi szövetkezet, munkavállalók érdekvédelmi központja, munkavállalói jogi szervezet vagy ilyesmi? Ami a munkavállalókat védi az igazságtalan atrocitásoktól?2022. júl. 10. 20:10
12/39 anonim válasza:
9! Sikerült vele "megegyeznem" és megkaptam a pénzt, de nem jogi segítséggel. Amit a munkaügyön leműveltek az nem segítség volt, hanem lerázás. Ügyvédhez mehettem volna ugyan, de gondoltam ha már vannak akkor életemben 1x igénybe veszem a "segítségüket".
Ott tanultam meg, hogy innentől bármi van, azonnal ügyvéd és inkább fizetek, de ott legalább kapok segítséget a pénzemért.
13/39 anonim válasza:
A kormány, élén OV-ral, aki csakis a magyar emberek javát akarja (Pontositok: javait)
14/39 anonim válasza:
Imádom mikor az emberek "fel akarják találni a spanyolviaszt". Pedig ez amiről kérdező írsz létezik, amit szakszervezetnek hívnak. Az más kérdés hogy ez a nép képtelen a jogaiért kiállni. Emiatt hagyták a szakszervezeteket kiüresíteni. Mediterran országokban ilyet nem lehetne csinálni.
15/39 anonim válasza:
Nem csak a mediterran orszagokban. A "hanyatlo nyugaton" sem nyelik ezt be...
Orbanisztanban viszont barmit IS meg lehet tenni az emberekkel, egyetek-vegyetek...
16/39 A kérdező kommentje:
Miért? 2010 előtt voltak ilyenek?
2022. júl. 10. 22:24
17/39 A kérdező kommentje:
14? Melyek ezek? A nevüket mondd! Ez így hogy szakszervezet, túl tág fogalom.
2022. júl. 10. 22:26
18/39 anonim válasza:
Na gratulálok. Megjöttek a politikkerek (11, 13, 15-ös hozzászóló) és elintézik azzal az olcsó válasszal hogy mindenről a kormány tehet.
Hogy mennyire hiányoztatok ide, de tényleg. (El ne hidd)
19/39 anonim válasza:
Na, mert te, fidesz sheggnyalo, mint szar a zsebbol...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!