Van a munkavállalóknak is valami őket védő szervezete?
Figyelt kérdés
Munkavállaló védelmi szövetkezet, munkavállalók érdekvédelmi központja, munkavállalói jogi szervezet vagy ilyesmi? Ami a munkavállalókat védi az igazságtalan atrocitásoktól?2022. júl. 10. 20:10
22/39 anonim válasza:
56 %-os, epp, mint az IQ-d, nem veletlenul vagy te fidesses...🖕
25/39 anonim válasza:
Mondom politikker nem hisztizik!
26/39 anonim válasza:
Na, menjel, szexualizalj anyaddal, hatha megnyugszol...
27/39 anonim válasza:
Fú de utálom az ilyen szélsőségesen primitív "embereket", akik szerint ha valaki nem szereti az ő pártját, akkor az kizárólag az ellenfél párt szimpatizánsa lehet, vagy ha valaki utálja a politizálást, az kizárólag kormánypárti lehet. Semlegességről nem hallottál, vagy ne használjak ilyen számodra idegen szavakat? Mondjuk válaszolni se tudtál hogy mi a jelentőséged, tehát nem lepődök meg a hiányosságaidon. Képzelem milyen minőségi időtöltés lehet veled egy általános kommunikáció is Primitív.
28/39 anonim válasza:
Tyű ez az értelmi színvonal? Mi van? Beijesztettek amikor esténként az utcán belekötöttél az emberekbe, hogy "mi van mit nézel gyere játszuk le", és most a netre jöttél anyázni?
30/39 anonim válasza:
Jól van, nem számítottam értelmes válaszra. De igazad van, tényleg menj aludni, és akkor írj, ha ki ment belőled a tablettás bor hatása, hátha valami értelmes is kijön belőled. Bár bevallom efelől nem vagyok túl optimista, az meg elszomorít, hogy a 28-as hozzászólásomban nem tévedtem a színvonalt illetően.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!