Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mjnka,-és lakóhelyváltás...

Mjnka,-és lakóhelyváltás egyszerre, menmi vagy maradni?

Figyelt kérdés

3 hónapja dolgozom a jelenlegi munkahelyemen, egy 5 fős kis cég. Nem szeretek itt dolgozni a főnököm folyamatos trükközései (pl. szabadságok kezelése, kamera felszerelése előzetes tájékoztatás nélkül, egyedül nekem van munkaszerződésem, 1.5 hónapnyi könyörgés után) és más okok miatt: pocsék és igénytelen munkakörnyezet, elviselhetetlen kollégák, idegörlő munkarend, a főnököm arrogáns és lelezelő stílusa.

Mindenképpen váltani szeretnék és találtam is egy nekem tetsző pozíciót, ahonnan kaptam is ajánlatot. A fizetés a nostani bérem 1 5-szerese, abszolút szakmába van, viszont Pécsen van, én pedig Borsodban élek, tehát költöznöm kellene. Jelen pillanatban egyedül élek, saját ingatlanban.

A fentiek ismeretében, elfogadnátok a pozíciót? Ha igen, hogyan/mikor jelentenéd be a főnöködnek, hogy felmondasz? Attól félek, hogy keresztbe fog majd tenni és nem akar kifizetni/elengedni. Ugyan a szerződésem 30 napos felmondási időt ír, de szereti semmibe venni a szabályokat, fenyegetőzni.

2022. jún. 15. 03:45
 1/3 anonim ***** válasza:
58%

Ócska KKV-et kerüld el jó messzire.

Többnyire a söpredék, bűnöző aljadék a tulaj.

Inkább Budapestre menj, ahol könnyebben tudsz munkahelyet váltani.

Pécs egy halott város, ahogy egész Baranya is.

2022. jún. 15. 05:49
 2/3 A kérdező kommentje:
Igen, tökéletesen igazad vam. Amúgy sem terveztem hosszútávra, mivel egyetemre is jártam mellette, de nyilván kellett a pénz.
2022. jún. 15. 07:06
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

Csak multit ajánlom.

Tény, az sem hú de jó, de legalább tisztességes elszámolnak.

Tehát irány Budapest.

2022. jún. 15. 07:11

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!