Mjnka,-és lakóhelyváltás egyszerre, menmi vagy maradni?
3 hónapja dolgozom a jelenlegi munkahelyemen, egy 5 fős kis cég. Nem szeretek itt dolgozni a főnököm folyamatos trükközései (pl. szabadságok kezelése, kamera felszerelése előzetes tájékoztatás nélkül, egyedül nekem van munkaszerződésem, 1.5 hónapnyi könyörgés után) és más okok miatt: pocsék és igénytelen munkakörnyezet, elviselhetetlen kollégák, idegörlő munkarend, a főnököm arrogáns és lelezelő stílusa.
Mindenképpen váltani szeretnék és találtam is egy nekem tetsző pozíciót, ahonnan kaptam is ajánlatot. A fizetés a nostani bérem 1 5-szerese, abszolút szakmába van, viszont Pécsen van, én pedig Borsodban élek, tehát költöznöm kellene. Jelen pillanatban egyedül élek, saját ingatlanban.
A fentiek ismeretében, elfogadnátok a pozíciót? Ha igen, hogyan/mikor jelentenéd be a főnöködnek, hogy felmondasz? Attól félek, hogy keresztbe fog majd tenni és nem akar kifizetni/elengedni. Ugyan a szerződésem 30 napos felmondási időt ír, de szereti semmibe venni a szabályokat, fenyegetőzni.
Ócska KKV-et kerüld el jó messzire.
Többnyire a söpredék, bűnöző aljadék a tulaj.
Inkább Budapestre menj, ahol könnyebben tudsz munkahelyet váltani.
Pécs egy halott város, ahogy egész Baranya is.
Csak multit ajánlom.
Tény, az sem hú de jó, de legalább tisztességes elszámolnak.
Tehát irány Budapest.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!