Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Sírhatnékom van, mert olyan...

Sírhatnékom van, mert olyan munkát végzek amihez nem értek. Most mégis mi lenne a legjobb megoldás?

Figyelt kérdés

Felvettek irodába dolgozni egy sima érettségivel. Az első 3 hónap nagyon jó is volt, nem csináltam olyan munkát ami meghaladta volna a végzettségem. Leveleket borítékoltam, hordtam, dokumentumokat, szórólapokat szerkesztettem, ajándékokat csomagoltam, meghívókat vagdostam, rendezvényeket segítettem szervezni, lebonyolítani, vigyáztam a kollégák gyerekeire és mindig készenlétben álltam, hogyha az irodában valakinek valamiben segítség kellett. De 2 hónappal ezelőtt elment a kolléganőm akivel egy részen dolgoztam. Onnantól kezdve nagyon elszabadult a pokol. Olyan munkákat kezdtek rám rakni, amik hatalmas felelősségűek. Több milliós tételekkel dolgozok már, és inkább végzek most már könyvelői, mint irodai asszisztens munkát. Mindig újdonságok jönnek be, és egyre nagyobb felelősségű problémákat raknak a vállaimra, hogy oldjam meg. Nincs segítségem egyszerűen, mert ezekhez a típusú munkákhoz itt nem igen ért senki, ahogy én sem. Aki meg értene hozzá, nem hajlandó segíteni. Saját magam tanultam meg minden olyan dolgot amit internetről vagy könyvekből megtudtam szerezni, de a munka 90%-a olyan, amit egy hozzáértőtől kellene megtanulni. Nagyon sokat hibázok. Nagyon sok olyan dologra kérdez rá tőlem a főnököm amit én magam sem tudok. Olyankor csak állok csendben és nézek rá, mint borjú az új kapura, mert egyszerűen nem értem mit akar.

Jó lenne a munkahely, ha lenne itt valaki velem aki megtanít ilyen dolgokra, és szerezhetnék tapasztalatot, de így szenvedés és nagyon stresszes nekem. Arról nem is beszélve, hogy hányszor csináltam már magamból hatalmas hülyét. Nekem kell hívogatni a hivatalos szerveket, olyan ügyben, amiről még nekem sincs fogalmam, és visszakérdeznek olyan dolgokat, amiket nem értek. Hatalmas hülyének, ugyanakkor csalódottnak is érzem magam, mert olyan érzés, hogy nem tudok megfelelni a főnökömnek. Nem tudom mit csináljak, ez volt álmaim melóhelye, mikor még nem kezdett el a főnököm ilyen dolgokat rám bízni. Reménykedek benne, hogy egyszer visszaveszi a vállamról ezt a sok terhet, és ez köt ide. Ugyanakkor szeretnék tanulni, jó lenne ezeket a dolgokat megtanulni, de egyedül, önálló munkát végezve csak kudarcokba szaladok. Nagyon félek attól is, hogy egyszer hatalmas és visszafordíthatatlan hibát vétek, és nagyon csúnyán fog rajtam csattanni.

Ti mit tennétek a helyemben?

2022. máj. 30. 10:45
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
35%

Leveleket borítékoltam, hordtam, dokumentumokat, szórólapokat szerkesztettem, ajándékokat csomagoltam, meghívókat vagdostam, rendezvényeket segítettem szervezni, lebonyolítani, vigyáztam a kollégák gyerekeire és mindig készenlétben álltam, hogyha az irodában valakinek valamiben segítség kellett

Úristen, jól megaláztad magadat ilyen feladatokkal. Nálunk érettségivel nem szokás ilyesmiket csinálni.

2022. máj. 30. 12:54
 12/13 anonim ***** válasza:
100%
Ugorjunk már az elejére, mi a pontos munkaköröd és mi van a munkaköri leírásodban?
2022. máj. 30. 14:47
 13/13 anonim ***** válasza:
35%
Szerintem sokan vannak éreznek ìgx ahogy a kérdező, sajnos munkaerő hiàny van és sok feladat hàrul olyanokra akiknek nincs meg a megfelelő végzettésük hozzà. Ìgy a te döntésed ,hogy segìtséget kérsz és megtanulod vagy feladod és vàltasz vagy csendben maradsz és ha esetleg hibàzól akkor a nyakadba varrjàk az egészet ill. a vezetők hàrìtanak h "hà mé nem szóltàl kisöreg".. Jelenleg én is olyan területre kerültem amiről lövésem sincs úgyhogy jó lesz,de ez màr màs tészta.. :D
2022. jún. 1. 06:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!