Létezik olyan projekt Magyarországon, hogy ha probléma van egy cég vezetésével, akkor egy szakember, másik városból közvetített vezető, felméri a helyzeteket, majd megoldást talál a problémákra?
Munkavédelmi és munkaügyi felügyelőség.
Nekem ők segítettek bizonyítani a anno a munkabalesetem.
Én pont azon gondolkoztam, hogy a mi cégünkre is kifejezetten ráférne egy kiadós gatyába rázás. Mondjuk túlzás nélkül akkora problémák vannak, amit én egyszeri dolgozó is látok, és látom a legtöbb megoldhatóságát is, csak senki nem lépi meg.
Sajnos a cég vezetése egyszerűen már nincs a toppon, kiöregedett. Régebb óta dolgozó munkatárssal beszéltünk, pont azt vetettem fel, hogy miért nem adja át valakinek a vezetést a főnökünk. Erre mondta, hogy korábban pont ez volt a terv, hogy kerítenek egy cégvezetőt, aki vinné az ügyeket, de nem lett belőle semmi.
Amúgy régen próbáltam a saját cégünkben ötleteket felvetni, mindig az volt a válasz, hogy ez jó ötlet, akkor szervezzem meg. Nyilván ingyen.
Csak hát mint írtátok fentebb, ez egy külön szakcég munkája, nem kis pénzért, hülye leszek törni magam a semmiért.
Rébuszos idióta megint.
Egyébként igen, létezik, ezer meg egy módja lehet, onnantól, hogy a HQ-ból küldenek valakit, hogy tegyen rendet a szervezeti tanácsadókon, kócsokon át, a külsős project csapatokig. Nyilván nem utolsó skizofrén Mariska nyűgjeinek megoldására hoznak ilyen embereket a cégekhez
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!