Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mi volt eddig a legnagyobb...

Mi volt eddig a legnagyobb nézeteltérésed munkatársad és közted?

Figyelt kérdés

Hogy oldottátok meg a problémát?

Olyanok válasza is érdekel akit munkahelyen valamiért piszkáltak/kirekesztették.

Vagy ellentétes esezben ő tette ezt mással. Nemek is érdekelnek. És okok is. :))

2022. máj. 18. 14:01
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Azzal vádolt, hogy hamisítom az aláírásait és az ő nevében járok el.

Megjegyzés: mivel a helyettese vagyok, természetesen néha helyette kell megjelennem és aláírnom dolgokat. De az ő nevét az enyém helyett soha nem írtam oda sehova! Mindig raktam egy csillagot, és a lap alján a saját aláírásomat helyeztem el..

Aztán mikor valóban ő volt ott valahol és elcseszett valamit, akkor azzal jött, hogy aznap én voltam, az aláírás pedig nem az övé, valaki helyette aláírta..

Édes jó...... ez fél évig ment, aztán végül szerencsére kiderült a turpisság és leváltották pozíciójáról.

Ezután egyszer szexuálisan zaklatott (odalépett mögém, mikor valamit pakoltam, majd kihasználva a helyzetet megfogta a derekam és 3x erősen (ruhán keresztül) meglökött az ágyékával. Majd nevetve elhagyta a helyiséget.

Hirtelen azt se tudtam mi történt. Ezt jelentettem a vezetőségnek, akik szóban szankcionálták csak az esetet.

Több ilyen zaklatás nem fordult elő, de azóta mindenben próbál nekem keresztbe tenni és kiidegelni.

Most úgy néz ki, hogy ugyan marad a cégnél, de másik (sokkal messzebbi) telephelyre kerül át, ahol 10 perc helyett 1 órás autóutat kell megtennie.

Sovány vigasz, de legalább a nyaram nyugodtan fog már telni.

(Én 27 vagyok, ő 20 éves. Azt hiszem ezzel el is mondtam mindent)

2022. máj. 18. 14:19
 2/3 anonim ***** válasza:
64%
Volt egy bunkó cigány munaktársam. Sose hibáztam azon a helyen, egyszer sikerült, majd azt hallom a szünetben, hogy telefonon ordibál és közben engem szid, hogy ezek a parasztok nem tudnak dolgozni. Elkaptam utána, hogy minek szid. Majd elkezd lökdösni, meg hivatkozni emberekre, meg mondja hogy ő boxol 10 éve és hogy dobjam fel a kezem. Összeverekedtünk, utána egyből ki is rúgtak
2022. máj. 18. 14:19
 3/3 anonim ***** válasza:
35%

Nem volt nagy konfliktus, egy gyártó üzemben történt. Nyári munkán voltam ott mindenes kisegítő.

Miután felöltöztem munkaruhába bementem az üzembe megkérdezni az ott dolgozó kolegát kell e neki segítség, azt mondta nem, hanem most jött be egy raklap áru és azt kellene segíteni lepakolni a kocsiról ami az üzem háta mögötti lerakón állt.

Én odasétáltam aztán az ott lerakodó kolléga egyből rám förmedt, hogy csak szédelgek össze vissza aztán nem csinálok semmit. Amikor meg belekezdtem a saját álláspontom közlésébe, azonnal megszakított azzal, hogy én ne pofázzak neki vissza.

Kicsit megdöbbentem így az első nap alkalmából, de biztos nem velem volt a baj mert rengeteg kolléga dolgozott ott és mind dicsért, hogy milyen jó munkaerő vagyok. Hálistennek 2 hétig kellett csak elviselnem, utána munkahelyet váltott az a fusztrált alak.

2022. máj. 18. 18:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!