Mennyire gondolod így?
Van aki azt mondja jó dolog ha megteheted azt h a semmittevést is fizetik lásd pl portás állás.
Vagy haszontalannak feleslegesnek érzed magad és értelmetlennek látod ott ülj annak ellenére h fizetik, minek ha nincs mit csinálni akár órákon át de nem mehetsz el..
1. Aki szerint a portás nem csinál semmit, azt elküldeném ilyen munkára!
2. Én biztos nem "dolgoznék" olyan helyen, ahol csak "ott lenni" kell, ennyire nem vagyok fölösleges ember
Én azt gondolom, hogy minden ember fejében megfordulhat néha az, hogy milyen jó lenne egy olyan munkahely ahol nem kell sokat dolgozni és lehet éppen filmet is nézni közben és a tetejében még fizetnek is érte. Viszont a probléma általában ott kezdődik, hogy nem fizetnek sokat és egy idő után nagyon unalmassá válna.
Én saját tapasztalataim révén arra jöttem rá, hogy célszerű egy olyan munkahelyet választani amit szeretsz csinálni és nem unalmas számodra vagy undorral tölt el. Mégiscsak ott töltjük a hétköznapjaink harmadát. (vagy többet.)
Tehát, ha unod vagy undorodsz a helytől és köpködsz, hogy milyen rossz itt és már akkor hányingered van amikor tudod, hogy menni kell dolgozni akkor itt az ideje váltani.
Engem személy szerint nem zavar, ha fizetik a "semmittevést". Én nem szeretném csinálni hosszútávon, mert már volt hasonló. Egy idő után eluntam az életem.
Érdekes, de ha valami gond adódik, akkor az utca embere is hangot ad neki, hogy "milyen munkás az ilyen, stb.", addig meg megy a "Nem csinál úgysem semmit sem" pofázás.
Kettős mérce megy ebben az országban a társadalom részéről sajnos.
A portásnak is van felelőssége, nem csak üldögél egész nap.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!