Munkahelyen külsős ügyfélnek van panaszbejelentési joga teljes visszajelzési kötelezettséggel, de egy alkalmazottnak nincs?
egy olyan ember, akinek voltaképp semmi köze a céghez (ld ügyfél, külsős bedolgozó) van joga panaszt benyújtani, van erre formanyomtatvány, és a cég saját magát kötelezi hogy erre 15 napon belül írásban reagál.
És én megkérdezem: egy alkalmazásban állónak erre miért nincs joga? Ő miért nem adhat be panaszt amire a cég köteles lenne válaszolni?
"18. Köszi! És milyen tüneteket kell produkálni?"
elmondom mi kell.
először is kell egy diploma, mert a bekerülés feltétele a felsőfokú végzettség erre a munkakörre.
Másodsorban fogadd el hogy életed végéig a minimálbér környékén annál alig többet keresel. emelést nem teljesítményalapon kapsz, hanem akkor ha állam bácsi úgy dönt.
Lehetsz te a világ utolsó trógere akkor is biztos az állásod.
fogadd el hogy semmiféle szakmai fejlődésben nem lesz részed sőt még azt is elfelejted amit addig tudtál.
sőt kifejejezetten hátrány ha tudsz mert a főnökök ejtőernyősök, pártkatonák akik seggek így szarul érzik magukat egy jó alkalmazott mellett.
Ha mindez neked oké, akkor jöhetsz.
kozigallas.gov.hu
"Céget írsz a kérdésben miközben közalkalmazott vagy köztisztviselő vagy? "
Igen, és? állami CÉG. még a nagyfőnök is így hívja, még maga Palkovics is így nevezi. és ha neki szabad, tán nekem is!
"a Mt vonatkozik rád"
Attól még a szerződéses bért ki kell csengetni ha MT ha Kjt.
Orbán Viktort meg megapénisz-csődörnek hívja a felesége, te meg miniszterelnök úr-nak, ha hivatalosan találkoztok.
Kár beléd az infó.
"Orbán Viktort meg megapénisz-csődörnek hívja a felesége, te meg miniszterelnök úr-nak, "
Én Orbánt Erkölcsi Hullának, és Bomlott Hörcsögnek hívom, vagy csak simán Csútinak.
Hívnám Tolvaj Cigánynak is de nem vagyok rasszista, meg aztán sértés lenne a cigányokra nézve is.
"Ezt sem értem, hisz a kérdéseid alapján nem úgy tűnik, mintha fejleszthetők volnának az értelmi képességeid... "
Azért ezekkel a szerény agyi képességekkel is sikerült elvégeznem az ország legjobb egyetemét egy szakpáron (az a bizonyos E-vel kezdődő és LTE-re végződő..) + a top második PPKE-t két szakon is.
Képzeld ha még eszem is lenne.
"A te példád is jól mutatja, hogy elmebetegedeknek is sikerülhet..."
Újra csak azt mondom képzeld ha még eszem is lenne... az eltét ösztöndíjjal csináltam végig, az átlagom soha nem ment 4,5 alá.
Max ösztöndíjat kaptam. Képzeld ha még eszem is lett volna...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!