Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Munkahelyen külsős ügyfélnek...

Munkahelyen külsős ügyfélnek van panaszbejelentési joga teljes visszajelzési kötelezettséggel, de egy alkalmazottnak nincs?

Figyelt kérdés

egy olyan ember, akinek voltaképp semmi köze a céghez (ld ügyfél, külsős bedolgozó) van joga panaszt benyújtani, van erre formanyomtatvány, és a cég saját magát kötelezi hogy erre 15 napon belül írásban reagál.

És én megkérdezem: egy alkalmazásban állónak erre miért nincs joga? Ő miért nem adhat be panaszt amire a cég köteles lenne válaszolni?

2022. máj. 13. 10:09
1 2 3 4
 11/34 A kérdező kommentje:

"hogy egyébként van köze a te fizetésednek az ügyfelek meglétéhez?"

Az ügyfeleknek mi köze ahhoz hogy van egy munkaszerződésem adott fix bérrel és az ki legyen fizetve? Elárulod??

Várom a választ.

Ha a szerződés havi X ft-ról szól akkor az az X ft ki kell legyen fizetve.

Ha nem tudja, vegyen fel hitelt küldjön el stb de olyan nincs JOGSZERŰEN hogy most csak ennyit tudtunk fizetni sorry!!

Ha ledolgozom a 40 órámat neki azt ki kell csengetni.

2022. máj. 13. 13:01
 12/34 anonim ***** válasza:
100%
#8 Hát... Szorozd meg ezt a kérdést még 15.000-el, és megkapod Balázskát. Mert hogy nagyjából ennyi kérdést kiírhatott már az évek alatt ide.
2022. máj. 13. 13:04
 13/34 anonim ***** válasza:
100%
Kérdező, áruld már el kérlek, melyik az az elmegyógyi, ahol az ápoltaknak ilyen alaposan szimulálják a munka világát, és még netet is szabad használnotok?!
2022. máj. 13. 13:07
 14/34 A kérdező kommentje:

"melyik az az elmegyógyi"

Nos, annyit mondok hogy a fenntartó az EMMI.

Köz...f***sz.

2022. máj. 13. 13:08
 15/34 anonim ***** válasza:
100%
14. Mindig is sejtettem, hogy van sajátjuk. És ingyenes? Vagy azért a családodnak is be kell szállnia az ellátásodba valamennyivel?
2022. máj. 13. 13:11
 16/34 anonim ***** válasza:
100%
Cool! Hogy lehet bekerülni?
2022. máj. 13. 13:12
 17/34 anonim ***** válasza:
100%
#13 Nem tudom, hogy a kérdéseden röhögjek nagyobbat, vagy azon hogy ez a szerencsétlen még erre is képes komolyan válaszolni :D
2022. máj. 13. 13:13
 18/34 A kérdező kommentje:

"Cool! Hogy lehet bekerülni?"

Kozigallas.gov.hu

2022. máj. 13. 13:13
 19/34 A kérdező kommentje:

"vagy azon hogy ez a szerencsétlen még erre is képes komolyan válaszolni :D"

Miért ne válaszolnék arra hogy a közintézmények alapvetően emmi fenntartásúak orbanisztánban. én meg Kjt szerinti alkalmazott vagyok röviden közszolga.

2022. máj. 13. 13:14
 20/34 anonim ***** válasza:
100%
Fú emberek, ennél a gyereknél nagyon elszállt valami odabent...
2022. máj. 13. 13:18
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!