Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Miért dolgoztok?

Miért dolgoztok?

Figyelt kérdés
van valami célotok? van most valami nagyobb tervetek? vagy ha gyüjtetek pénzt mire gyüjtötök? 20-25 evesektől főleg jobban várom a válaszokat

2022. máj. 4. 18:51
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
73%
Életcélom nem éhen halni.
2022. máj. 4. 20:04
 12/20 anonim ***** válasza:

Házra gyűjtök, pontosabban önerőre a hitelhez, hogy egyszer együtt tudjak lakni párommal és a kutyáimmal.

Régebben élveztem is a munkát, mert a hobbimat csinálom, de kicserélődtek a kollégák, azóta nyomasztó és mérgező a hely. Épp a felmondásomat töltöm le.

22/L

2022. máj. 4. 20:46
 13/20 anonim ***** válasza:
Életfenntartásért.
2022. máj. 4. 21:03
 14/20 anonim ***** válasza:

Jelenleg sajnos semmiért. 🙃 Nincs munkám, de keresek.

Amúgy azért, mert muszáj, senki nem fizeti ki helyettem a lakbért, a rezsit, a kaját, és az egyéb dolgokat.

Amúgy párommal most fogunk költözni, és az új lakás bútoraira gyűjtünk.

23/L

2022. máj. 4. 21:26
 15/20 anonim ***** válasza:

#11 #13

Ez nem életcél.

2022. máj. 4. 21:40
 16/20 anonim ***** válasza:

Pszichológusom azt mondta próbáljak pozitívan gondolkodni.

Nem éhenhalás amikor pozitív vagyok.

Elvileg becsukat ha újra negatív leszek és 3 hétig nem eszek.

A soha nem kap el élve talán nem a legjobb válasz volt részemről.

2022. máj. 4. 23:26
 17/20 anonim ***** válasza:

15ös

Nem életcél, de az volt a kerdés miért dolgozok. Hát ezért. Életcélom nincs, de attól még szeretnék életben maradni hátha ràjövök, és akkor maradok életben ha van kajam meg tető a fejem fölött stb., ami meg akkor van ha dolgozok.

Szeretnék pl digitalis zongorat de a jelenlegi fizetésem erre nem alkalmas (félretenni barmennyit). Szeretnék művészkedni, fotózni, rancolni, zenélni, minel többet de nincs rá időm.

Ilyen szempomtból vannak celjaim de nem ezek eléréséért dolgozok, hanem minimalbérért, ami az életfenntartásra elég.

2022. máj. 6. 20:27
 18/20 anonim ***** válasza:
Próbálom értelmezni a kérdést, de mivel 20-25 éveseknek szól, arra gondolsz, aki mondjuk egyetemista és nem azért dolgozik, hogy legyen mit enni? Én azért választottam esti képzést, hogy pénzt gyűjtsek a külön költözésre, hiába mondták a szüleim, hogy eltartanának, amíg végzek, de már zavart, hogy 23 évesen nincs saját keresetem. Néha nagyon nehéz a munka + suli együtt, de nem bántam meg, nagyon jó így :)
2022. máj. 7. 08:01
 19/20 anonim ***** válasza:

Ez nem is élet

2022. máj. 7. 09:14
 20/20 anonim ***** válasza:

Nem. Nem az.

2022. máj. 7. 12:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!