Hogyan készültök munkába ma reggel? Esetleg már bent vagytok és dolgoztok?
1-es válaszoló:
Home office lehetőségről érdeklődnék (keveset tudok erről a munkavégzési fajtáról, bár távmunkát én is végeztem könyvkiadónak még 2006. és 2008. között.)
Szövegszerkesztés? Adatrögzítés? Irodai munkalehetőség? Amit szívesen megosztanál, az engem is érdekelne.
Ma be kell menni az irodába eszközszükséglet miatt. Nagyon nem örülök neki, bár a koránkelést egy alkalommal még aránylag kibírtam. Több nap egyhuzamban szokott rossz lenni.
Lassan keltem ki az ágyból, neteztem, de aztán elkészültem aránylag hamar, minden elő volt szedve. Mondjuk nekem a hamar is 40 perc, nem értem mások 20-30 perces rohanását. :D
Még a metrón vagyok, de már lennék otthon. Home office-os napon most szólna az ébresztő.
Hajnal 4 kor keltem és 5kor elindultam dolgozni . Majd talán este 6 fele otthon is leszek . Mocskos és piszkos fizikai munka , kevés pénzért . :D
Csak hogy kicsit rontsam az átlagot itt a kérdés alatt .
Egyetemen nekem most vizsgaidőszak van, de mivel én már a nehezén túl vagyok, így eljöttem melózni. Egy közeli ismerősöm kőműves és vele vagyok most. Reggel 6.30 óta bontunk egy egyházi épületet, most épp reggeli szünet van.
Sz@r meló nagyon, viszont hatalmas motiváció tud lenni a továbbtanuláshoz, mert ilyenkor mindig rájövök, hogy azért tanulok keményen, hogy ne ilyen munkákat kelljen végeznem.
Az egyik segédmunkás épp most gurította le mellettem a Várda keserűt, mindjárt behányok :/
Éppen egy unalmas végtelenített megbeszélésen ülök, amin a főnökünk a másik csapattal egyeztet olyan feladatokról amikhez semmi közöm, csak próbálok ébren maradni. :D
A korai kelés borzalmas volt ma reggel, de most feldob az, hogy csak 3 napot melózok, utána szabi.
Amúgy szeretem a munkám, de a korànkelés kikészít, és nem szeretem az év eleji nyögvenyelős indulást (munkatervek készítése és hasonlók, ezt f!ngreszelésnek érzem, inkább melózzunk hatékonyan.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!