25 év alattiak, akik gyárban dolgoztok, tényleg sokkal jobb a fizu?
Figyelt kérdés
Ebben az évben bevezették ugye, hogy 25 év alattiaknak nem kell adózni ha jól tudom és így a bruttó fizut megkapják. Most fogok én is elkezdeni dolgozni, (egyelőre gyárban) sokkal jobb a fizu mint előtte?2022. márc. 9. 12:25
1/5 anonim válasza:
Egy szimpla szamitas, es megtudod mennyivel tobb, ha SZJAt nem kell fizetni. Mi a kerdes?
2/5 A kérdező kommentje:
Csak még nem kezdtem el a munkát és így nem tudok mihez viszonyítani
2022. márc. 9. 12:28
3/5 anonim válasza:
Hát, nekem a tesóm gyárban dolgozik, szimpla gyártósoron, én irodán és már 25 felett vagyok, februárban 425ezret kapott :D azt hittem leesek a székről mikor mondta, én meg itt szopok az irodában... És ez szabolcs megye.
4/5 anonim válasza:
konkrétan 15% az szja, ennyivel kap többet aki 25 év alatti. Könnyen kiszámolható.
5/5 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat
15%? Ezt nem tudtam
2022. márc. 11. 01:06
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!