Mit szoktatok csinálni ilyenkor? 25 év alattiak!
Mentek bulizni, társaságba?
Vagy egyedül vagytok?
Anyukámnak segítettem a virágoskertben kapálni, majd kaptam tőle egy hideg koktélt, gyümölcsökkel.
Ottó 18F
Otthon vagyok, pihenni próbálok, festek, sorozatozok.
Barátokkal próbáltam lenni, csak miután a harmadik is lemondta, gondoltam megtartom akkor magamnak a dolgaimat.
Lehet, nekem is gyakrabban kellene a virágoskertben segítenem, mert ez a koktél nagyon jól hangzik. :)
Ma szabadságon voltam, nem kellett dolgoznom, a vizsgaidőszaknak is vége van, úgyhogy tanulnom se kellett, itthon se volt épp semmi dolgom, szóval egész nap olvastam, sorozatot néztem meg játszottam, és nagyon jól esett.
24/L
A hetem több, mint felét szétstresszeltette velem az egyetem (előtárgyfelvétel gond, döcögő kommunikáció és társai), úgyhogy a mai nap laza volt. Olvasás, sorozatnézés, zenehallgatás, sütés-főzés.
Ha nem sportolok, vagy a szüleimnek segítek, akkor elég gyakran ez a pénteki programlistám.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!