25 év alattiak! Szabadidőtökben mit szoktatok csinálni?
zene, tanulás, ivás, olvasás, film...
fúúúúú nincsenek luftok az életemben
Attól függ, milyen időszaka van az évnek. A jelenlegi képzésemen túl sok nem maradt az életemben rajta, a munkán és a páromon kívül. Rendszeresen edzek, de inkább csak kötelesség, mert újrakezdeni nehezebb, mint csinálni.
Nyaranta/ ünnepek alatt szoktam olvasni is, hobbi projektekkel foglalkozni. A társasági élet elég random, ilyen összeülős, ivós esemény nem volt szeptember óta, de van, hogy találkozunk a teremben, átugrunk egymáshoz kutyázni/macskázni, összeülünk tanulni, összefutunk az egyetemen vagy a melóban és beülünk valahova egy kávéra vagy egy irányba megyünk haza. Viszonylag sok haverom van és a barátaim is közel laknak, úgyhogy észrevétlenül, dd folyamatosan tartjuk a kapcsolatot.
Hát, tegnap hajnali 3-ig tanultam, majd reggel 8kor keltem és 14:00ig tanultam, amikor megítam egy ZH-t és ezt követően kb 4-5 fele elaludtam, 20:00kor keltem, mosogattam és egyéb dologkat csináltam.
Most meg neki indulok egy nagy beadandónak.
Ha lenne időm és energiám konditerembe járnék.
Szabadidőmben? Hát olyan nem mostanában van (vizsgaidőszak+munka)
De normál esetben (szorgalmi időszak kevésbé húzós időszakában, vagy vizsgák után) zenélek, sportolok. Barátaimmal normál esetben minimum hetente csinálunk valamit, sajnos ez mostanában elmaradt. De olyan is van, hogy egy hétig zsinórban minden nap van valami társasági esemény (vagy szorgalmi időszakban 3, mikor másnap nincs egyetem). Teljesen rendszertelen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!