Mik a maszkhordási szabályok most a ti munkahelyeteken? Mit dolgoztok?
Nekem előző munkahelyemen (iroda) egész nap rajtunk kellett lennie, saját helyünkön ülve is.
Mostanin (iroda) akkor kell felvenni, ha elhagyjuk a helyünket, közös területekbe megyünk.
Mindenki betartja.
Egész napos maszkhordás mindenütt, kivéve az ebédlő.
Tanfolyamszervező vagyok.
A maszk hordást mi szabályozzuk már egy ideje, nem a multi, te hogyan tartatnád be 80%os cigányságnál hogy mindig mindenkinek az orrán legyen a maszk? Én egyedüli magyar vagyok, a kevesek közül de én sem szimpatizáltam soha a maszkkal.
A vezetőség nem tud velünk mit csinálni, gyengék hozzá.
Jelenleg sehol nem kötelező semmiféle maszk a munkaterületen.
Volt időszak amikor a közösségi terekben kötelező volt, senki nem tartotta be. :/
(Múzeum - a kiállítások területén és rendezvényeken kell a maszk, ott be is van tartva)
Budapesti befektetési bank "back office" iroda, nem kell maszk, csak ha fölállsz az asztalodtól és átmész valahová az irodán belül.
Az emberek betartják, mivel van olyan aki balhézott miatta, és fegyelmi ügy lett belőle, pedig ebben a formában szerintem totális hülyeség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!