Veletek előfordult már, hogy mindenki csípett titeket a munkahelyeteken hiszen nem adtatok okot hogy ne így legyen, mégis mikor felmondtatok az utolsó hetekben a közösség teljesen máshogy viselkedett veletek?
Figyelt kérdés
én egy évig dolgoztam valahol, ahonnan a tulajdonos legnagyobb talpnyalója kitúrt, de nem is bántam, mert elegem volt már, nem is éreztem veszteségnek. nagyon gördülékeny személyiség vagyok, a társaság is nagyon szeretett, viszont mikor megtudták a felmondásom a következő hónapban már teljesen máshogy álltak hozzám, hirtelen abbamaradt a kommunikáció, megnehezítették a mindennapjaim, sőt, volt aki direkt elkapkodta előlem a munkát, és olyan dumával akarta magyarázni amivel azt éreztette, hogy én nem értek hozzá annyira mint ő.2022. jan. 10. 14:51
2/4 anonim válasza:
Azt az apró adalékot kiahagytad, hogy ez a munkahely az Alapítványi Iskola volt!
3/4 A kérdező kommentje:
én boltban dolgoztam ahol ez előfordult, de ezek szerint akkor máshol is létező jelenség :)
2022. jan. 10. 18:33
4/4 anonim válasza:
Csak a fő kérdésre válaszolok: ez azért szokott lenni, mert van valaki aki pl.: okos, vagy viszi a munkát, vagy jó rá figyelni, vagy húzó személy. Így, ha ő elmegy, akkor egy jó lélekkel kevesebb személy van ott a munkahelyen már, ezt jelzik a kollégák a változással.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!