Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Milyen bevállt szokásaitok/pra...

Milyen bevállt szokásaitok/praktikáitok vannak arra, hogy egy hosszú szabadság után visszarázódjatok a munkába?

Figyelt kérdés
Nekem most 26 nap összefüggő kihagyásom volt. 🙃 Technikusi munkakörben dolgozom (hibakereső vagyok), és így munka előtt 6 perccel alaposan átleng az érzés, hogy mennyi mindent felejtettem és nincs kedvem a dologhoz.

tegnap 07:55
 1/10 anonim ***** válasza:
78%
Az elsőnap elmegy lébecolással meg látszat melóval 😅
tegnap 08:10
 2/10 anonim ***** válasza:
15%
Nagyon sajnálom, hogy annyira egyedül vagy, hogy munka előtt 6 perccel idegenekekre van szükséged a neten. Nem lehet így élni hosszútávon. Miben szeretnél pontosan segítséget?
tegnap 08:19
 3/10 anonim ***** válasza:
100%

Először is kitartást!

Nekem inkább olyan szokásom van, ami kezdés előtti napoknál kezdődik (pl. fokozatosan szoktatom vissza magam a "régi" alvási szokásokhoz, rutinhoz). Vagy talán annyi, hogyha tehetem, akkor inkább több, de rövidebb ideig tartó szüneteket tartok napközben.

tegnap 08:22
 4/10 anonim ***** válasza:
12%
A hosszu szabi mit takar? 6 het? 3-6 honap? Szabi utän ätnezem a maileket, es elkezdem ledolgozni az elmaradäst. 2 het szabi alatt olyan 150-200 email szokott beesni aminek a 25%a fontos...
tegnap 08:41
 5/10 anonim ***** válasza:
45%
Nekem ennyi idő után már hiányozna a munka és örülnék, hogy mehetek.
tegnap 09:07
 6/10 anonim ***** válasza:
85%
Én a saját hozzáállásommal "készülök": már kitapasztaltam, hogy csak az első nap furcsa, második nap már olyan, mintha szabin sem lettem volna, így az lebeg a szemem előtt, hogy csak egy napot kell kibírni 😀
tegnap 09:13
 7/10 anonim ***** válasza:
78%

"A hosszu szabi mit takar?"

Ja, hát aki nem tud olvasni:

"Nekem most 26 nap összefüggő kihagyásom volt"

tegnap 09:23
 8/10 anonim ***** válasza:
0%
Egy jó másnaposság, és azt hiszed, hogy azért vagy rosszul.
tegnap 09:43
 9/10 anonim ***** válasza:
0%
Elkummantom az első két hetet.
tegnap 12:11
 10/10 anonim ***** válasza:
75%
Én fel szoktam mondani, így új év alkalmából. Most is így lesz. Amint lesz valami jobb, pá.
tegnap 22:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!