Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Mit tehetek, úgy érzem a...

Mit tehetek, úgy érzem a munka miatt elvesztettem a szabadságom?

Figyelt kérdés

Már nem vagyok a saját időm és életem ura, az időm be van táblázva, nincs már annyi időm a saját pihenésemre, életemre.

Mint egy börtön olyan érzés. Se vége se hossza.

Megszoktam a szabadságot, nem sokat dolgoztam mert most derült ki, hogy diagnózisom van, adhd es autizmus emiatt nem tudtam beilleszkedni soha.

Most kényszerítenek dolgozni, hogy ne veszítsem el a munkanélkülit. Még nem vagyok táppénzen.

Hogyan bírjam ezt ki, éljem túl?

Megőrjít a folyamatos mindennapos munkába menetel!

Mintha nem is otthon laknák hanem a munkában!

Adjatok ötletet, hogy bírjam ezt ki?

tegnap 23:19
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
59%
Nőlj fel. Nem lézenghetsz örökké. Minden felnőtt dolgozik. :)
tegnap 23:26
 2/11 anonim ***** válasza:
81%
Ha a nagy szabadsággal teli életedhez nem szükséges a pénz, akkor ne dolgozz. Ellenkező esetben, hagyd abba a rinyalast.
ma 00:16
 3/11 anonim ***** válasza:
90%
Napi 8 óra munkával nem érezheted úgy, hogy mást nem csinálsz. Egy pályaválasztásra szakosodott pszichológussal találjátok meg, milyen munka lenne neked való, amiben nem szenvedsz. Nyilván számít, hogy mihez van képességed. De valami kötetlenebb kellene.
ma 00:29
 4/11 anonim ***** válasza:
86%

Az a baj, ha nem dolgozol, akkor meg semmi pénzed, szoval igazabol akkor se vagy szabad. Velemenyem szerint nagyobb szabadsag az hogy bar heti 5 napot dolgozok, de azt csinalok amit akarok amugy, nem függök senkitől, oda megyek, oda utazok ahova csak akarok.

Azert remelem táppénzre nem vesznek fel, mar bocs hogy ezt mondom.. Tartsanak el a szüleid ha akarnak, de ne a tarsadalom..a semmire igazából.

ma 03:56
 5/11 anonim ***** válasza:
72%

Más a családját tartaná el, de nem veszik fel munkára.

Ha valaki életképtelen, azon nem lehet tanácsokkal segíteni.

ma 07:54
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Olyan munkahelyem van, ahová szeretek bejárni, én sem illeszkedem be pikkpakk 1-2 hét alatt, de idővel igen. A mostani munkahelyemen úgy érzem, mintha a barátaim közé mennék, mindenkivel tök jókat beszélgetünk, nevetünk. Nem is szigorú a hely, tudok válaszolni üzenetekre, zenét hallgatok, bármikor kivehetek pár perc szünetet, csak nyilván a munka haladjon közben, de ez megvan.

Keresgélni kell, vannak szar munkahelyek, rossz fej emberek, de nem minden hely ilyen.

ma 09:23
 7/11 anonim ***** válasza:
100%
Találd meg azt a tevékenységet amit imádsz csinálni és még fizetnek is érte és akkor soha nem kell dolgoznod. Én pl nem dolgozom már évek óta, mert imádom amit csinálok és mellé mégis jobban keresek mint az átlag.
ma 09:31
 8/11 anonim ***** válasza:
66%
Jó. De lehet a kérdező egy tipikus mai huszonéves gyerek, aki tik tokozna, meg a telót nyomkodná inkább meló helyett. :D Amúgy simán lenne ideje mindenre, ha nem teló, vagy videójáték függő.
ma 10:27
 9/11 anonim ***** válasza:

Adjatok ötletet, hogy bírjam ezt ki?

Keress valakit, aki eltart, így nem kell többé dolgoznod.

ma 15:38
 10/11 A kérdező kommentje:
4 es, remélem téged se vesznek fel táppénzre betegen, hogy dolgozz amíg megdöglesz, onnan vigyenek a hidegházba!
ma 15:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!