Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Amikor felmondtatok és a...

Amikor felmondtatok és a felmondási időtöket töltöttétek a munkahelyeteken, ugyanakkor lelkesedéssel / intenzitással dolgoztatok, vagy valamelyest lazábban vettétek, tekintve, hogy amúgy is hamarosan elkerültök onnan?

Figyelt kérdés
2022. jan. 27. 13:52
 1/5 anonim ***** válasza:
95%
Én a felmondás elött is meg alatt is ugyanolyan becsületesen végeztem a munkámat. Szerintem ez alap.
2022. jan. 27. 14:05
 2/5 anonim ***** válasza:
96%
Lelkesen nem, de tisztességesen igen. Nyilván nem érdekelt már az egész, de amit kellett, elvégeztem időre.
2022. jan. 27. 14:09
 3/5 anonim ***** válasza:
93%
Lelkesedés már nem volt bennem, hiszem nem véletlenül léptem le, de mindenhonnan úgy akartam elmenni, hogy nem hagyok magam után semmiféle megoldatlan ügyet, szóval többet melóztam mint általában, mellette folyamatokat dokumentáltam vagy meglévő útmutatókat frissítettem, próbáltam annyi tudást átadni az utódomnak, amennyit csak lehetett. A cég maga nem érdekelt, de az igen, hogy a kollégáimat ne hagyjam szarban és hogy ne adjak ki valami maszlagot a kezem közül.
2022. jan. 27. 14:09
 4/5 anonim ***** válasza:
54%

megtettem, amit kő

se többet, se kevesebbet

2022. jan. 27. 16:58
 5/5 anonim ***** válasza:
100%
Már az előtt se dolgoztam lelkesen, mielőtt felmondtam.. ezért is mondtam fel. Megcsináltam így is amit kell megfelelően, ahogy mindig is.
2022. jan. 27. 17:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!