Meg vagytok elégedve a munkahelyetekkel?
Karbantartó vagyok egy nagy gyárban,elégedett vagyok,szeretem a munkámat.
Van benne kihívás,rengeteget fejlődtem amióta itt vagyok,munkatársak nagyrészt normálisak,fizetés korrekt.
Azt nem mondanám hogy különösebben elismernék amit csinálunk,kb megcsináljuk a dolgunkat és kész.Kimegyek a géphez,előbb vagy utóbb megcsinálom,megköszönik,ennyi.
Persze van ennél jóval feljebb,úgy tervezek hogy amint betöltöm a 25-öt(még 2,5 év),lejár az SZJA-mentesség elkezdem nézni a lehetőségeket és ha lesz egy jobb váltok.
Egy multinál dolgozom adminisztratív munkakörben.
Meg vagyok vele elégedve. Jól bánnak velünk a cégnél, mindent meg lehet beszélni, emberséges. Nincs túlóra, nem megy a magánéletem rovására, és ami még nagyon fontos, nem betegszem bele a nyomásba. Fizu szerintem átlagos a szektorban.
Igaz, sokat hallom, hogy "á, multi...". Unalmas tud lenni, sokszor idegörlőek a feladatok, ügyfelek, de mégis, van már annyi élettapasztalatom, hogy tudom, mindenhol van valami, és itt jó, ahol vagyok. És nem vagyok karrierista, azért dolgozok, hogy élhessek és nem fordítva :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!