Kezdőként, egyetemről kijőve nektek mi volt a legnehezebb a multis munkahelyeteken?
Az első helyről kirúgtak a covid alatt, igazuk volt teljesen, sok alapfeladatot nem tudtam megcsinálni. Utáltam a helyet, egy vén hárpia direkt szarul tanított be egy fontos folyamatra, a munka minden pillanata szenvedés volt, semmi értelme nem volt a feladatoknak, a kollégák hatalmas nagy senkik voltak, a frissen előléptetett csopvez pedig egy náci majom.
A mostani helyem imádom, a betanítás jól ment, szuper segítőkész kollégák vannak, ahol tényleg közös munka folyik, ha el vagyok veszve, direkt vagyok, mert tudják hogy x folyamatot csak így lehet megtanulni.
Vannak jó helyek, és nem jó helyek, én megtanultam, hogy jó ha váltani kényszerül néha az ember.
Az, hogy havonta 21 napban bekerültem a mókuskerékbe.
A fizu meg nem volt kiemelkedő, sem a távolabb…
Így inkább munkahelyet váltottam. Nettó 300-ért, havonta 10 napot dolgozom, vagyis pihenni járok be. Szabadon tanulhatok, gondolkodhatok, ami érdekel. 20 napom meg szabad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!