Alacsonyabb fizetésűek, mi az a fizetésnövekmény, ami miatt otthagynátok jelenlegi munkahelyeteket?
Mikor 180 mellett munkát kerestem, 250ről álmodoztam - de 220-230-ra is már azt mondtam volna, hogy minőségi váltás.
Alapvetően egyébként szerintem 10-20ezer differencia is már lehet jó, és megérheti, mert hát hé, minden plusz forint számít. De nem mindegy, hogy mennyi kell az emmbernek a mindennapokhoz, hiába mondom azt, hogy 190ért is váltok, ha 220 alatt számolgatni kell a forintokat. Meg hát a munkahely milyensége, nyilván egy jó helyet (munkaidő, kollegák) nehezebben hagy ott az ember, arányaiban jobb ajánlat kell hozzá.
Nekem amúgy is vacak volt az adott hely, kevesebbet is kerestem a kollegáimnál (áthelyeztek másik munkakörbe, de a fizut nem emelték hozzá, mondván a régibe is visszahívhatnak bármikor, ha kellek), szóval simán váltottam volna akkor is, ha azt mondják, hogy csak 200, de jobb körülmények.
Szerencsére végül sokkal jobb ajánlatot kaptam. :)
Nekem már a 180 ezres fizetés is jónak számítana. Igaz, se gyerek, se macska, se cigi, se kocsi...Jó, ha 160 ezret megkapok nettóban.
Ha tegyük fel,hogy ennyit kapnék és lenne jobb hely, még többért, akkor talán 10 ezer ft is jó lenne. Ha a másik hely sokkal rosszabb a jelenleginél, nem érdekelne az se, ha 50 ezerrel fizetne többet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!