Milyen módon találtátok meg a jelenlegi állásotokat?
Figyelt kérdés
Alkalmazotti jogviszonyban lévőkhöz szól a kérdésem, vállalkozók ne válaszoljanak, gyakorin hemzsegő wall street farkasa ovb pénzügyi tanácsadók pedig végképp ne.2021. szept. 8. 15:51
A kérdező szavazást indított:
ismerős ajánlásán keresztül
online álláskereső portálok
fejvadászcég találtak rátok
egyéb
58 szavazat
1/57 anonim válasza:
Helyi facebookos álláskereső csoportba találtam a hirdetésükre.
2/57 anonim válasza:
Rám az egyetemi tanárom figyelt fel és vitt el a saját cégéhez.
3/57 anonim válasza:
Munkaerő kölcsönző cégnél voltam eredetileg, és onnan vettek át saját alkalmazásba.
4/57 anonim válasza:
Gondolkodtam miből tudnék pénzt csinálni :D Egyéni vállalkozó vagyok
5/57 anonim válasza:
Fönn volt valahol (linkedin vagy profession) a cv-m, és ők hívtak akarok-e ott dolgozni. Akartam.
6/57 anonim válasza:
LinkedInen írt rám egy fejvadász.
7/57 anonim válasza:
Egy volt csoporttársam keresett fel, hogy üresedés van náluk és szívesen dolgozna velem. Én akkor végeztem, mert volt egy passzív félévem, így jól jött.
8/57 anonim válasza:
jofogas.hu-ról felhívtam egy hírdetőt, és másnap már dolgoztam is. más céget nem is kellett hívnom, az első telitalálat volt.
9/57 anonim válasza:
Team leaderem ajánlott az adott vállalat egy másik üzletágába, jelenleg ott dolgozom. Első állást, pedig egy egyetemi tanáromon keresztül szereztem aki 2 órában órát adott az egyetemen, mellette interim manager volt annál a cégnél.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!