Interjún mit mondjak miért szeretnék váltani ? Szeretem a jelenlegi munkahelyem csak 2.5 éve szinte semmi emelés nem volt. Ez nem túl jó indok mi?
Figyelt kérdés
2021. júl. 23. 15:02
2/9 A kérdező kommentje:
Ez elég rossz duma ... sablon ...használtam már de szerintem ezt nem szeretik
2021. júl. 23. 15:27
3/9 anonim válasza:
Nem ertekelik ugy a befektetett munkadat ahogy szeretned.
4/9 A kérdező kommentje:
Állítólag nem jó az előző munkáltatót szidni mellesleg tényleg rendben vannak csak 20%kkal több pénz kell.
2021. júl. 23. 15:47
5/9 anonim válasza:
Siman megmondhatos hogy ugy erzed ellaposodott a munkad, nem talalsz mar benne kihivast, probaltal feljebb lepni a letran de nem volt ra lehetoseg.
6/9 anonim válasza:
Úgy érzed, hogy a jelenlegi munkakörödben nincs elég kihívás már, fejlődésre meg nem igazán van az adott cégnél lehetőséged, sem szakmai, sem anyagi értelemben. Nem hazudtál,csak kicsit szebben csomagoltad be.
7/9 anonim válasza:
Azzal amit a 3as mondott nem "szidod" az előzőt.
Jobb helyen még értékelik is az őszinteséged.
8/9 anonim válasza:
Ne szídd,csak mond, hogy megrekedt él, nincs kifutási, fejlődési lehetőség, és nem is várható ilyen.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!