Egy cég szeretne átcsábítani magához a jelenlegi munkahelyemről. Engem is érdekel a dolog, de még nem döntöttem. Mit tegyek? Bővebben lent.
Ez a cég szeretné ha eleinte napi 1-2 órát dolgoznék neki és aztán ha már több lesz a meló akkor rendesen átvennének. Egyrészt örülöka lehetőségnek, mert így valóban megismerném,hogy mi a meló és milyenek a főnökök stb. (most induló cég még csak 2 fő van benne). Ugyanakkor nem örülök, mert a jelenlegi munkahelyemen 8 órát dolgozom és így is 18 körül érek haza. Ha most még elmegyek a másik céghez napi 1-2 órában akkor csak 20 körül fogok hazaesni. Huhh nem tudom mit csináljak.
Szeretnék is váltani,de a jelenlegi helyemen szeretnek, becsülnek csak már a meló unalmas, de most,hogy itt a lehetőség megijedtem.
Kedves utolsó eléggé félreértetted a helyzetet.
A cég, ami próbál elcsábítani nem régen alakult és jelenleg két főnök van. Viszont kell nekik valaki, aki az irodai dolgokat vinné ezért hívnának. Nem tudják egyenlőre mennyi a meló ezért lenne eleinte napi 1-2 óra és később teljes állás.
Utolsónak igaza van.
Új cég, nagy remény. Ha meg 2 hónap után belebuknak akkor neked munkád ugrik. Maradj a biztosnál!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!