Milyen módon találtátok meg a jelenlegi állásotokat?
Figyelt kérdés
Alkalmazotti jogviszonyban lévőkhöz szól a kérdésem, vállalkozók ne válaszoljanak, gyakorin hemzsegő wall street farkasa ovb pénzügyi tanácsadók pedig végképp ne.
Online álláskeresőn találtam, de később kiderült, hogy dolgozik ott ismerős és az is előny volt. :D
2021. szept. 8. 18:37
12/57 anonim válasza:
Nyitottam saját vállalkozást, de engem megkeresnek fejvadászok a linkedinen ill. az ügyfelek egy része is vagy valaki ajánlására keresnek meg.
Amíg munkavállaló voltam, addig is a linkedinről jöttek meló lehetőségek meg van pár normális fejvadász, akit felhívok, ha munkát keresek.
2021. szept. 8. 20:26
13/57 anonim válasza:
Felmentem a cég honlapjára, néztem egy email címet és elküldtem az önéletrajzomat és egy motivációs levelet. Utána ők hívtak fel
2021. szept. 8. 20:56
14/57 anonim válasza:
Én kerestem önállóan, senki segítsége nem kellett hozzá.
2021. szept. 8. 21:30
15/57 anonim válasza:
Mindig is itt szerettem volna itt dolgozni sgyetem után,így sokszor néztem a saját oldaluk karrierportálját.
Majd volt egy gyakornoki lehetőség,megpályáztam és fel is vegtek.
23L
2021. szept. 8. 21:43
16/57 anonim válasza:
Az egyetemi gyakorlati helyemen a tulaj mondta, hogy szeretné, ha a továbbiakban is együtt tudnának dolgozni, de annál a cégnél nem volt helye számomra, így egy másik cégébe vett fel.
2021. szept. 8. 22:03
17/57 anonim válasza:
Mint a #2-es. Egyetemi tanár figyelt fel rám és kért meg, hogy dolgozzak vele.
2021. szept. 8. 23:12
18/57 anonim válasza:
Volt osztálytársam dolgozott a cégnél,pont akkor vesztettem el az állásomat,megnéztem a cég honlapját és jelentkeztem a hozzám illő pozícióra.
2021. szept. 9. 06:32
19/57 anonim válasza:
Alkalmi munkán voltam egyetem után, aztán egy pár hét ausztria, majd regisztráltam a munkaügynél. Hihetetlen, de ők közvetítettek ki a jelenlegi munkahelyemre.
2021. szept. 9. 08:52
20/57 anonim válasza:
Ismerősöket is körbekérdeztem és beajánltattam magamat, de aztán profession-ön keresztül találtam rá a jelenlegi munkahelyemre.
Azért nem árt nézegetni a fb oldalakat és csoportokat sem:
Illetve nézz kifejezetten a szakmádnak, képességednek megfelelő facebook-os álláskereső oldalakat is. És google-ben is keress cégeket. Sokan nem hirdetnek.
Ami még jó, de kevésbé ismert álláskereső portál, az az indeed.com.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!