Mennyire vagytok megelégedve a jelenlegi munkahelyetekkel? Mennyire lehet jól megélni a fizetésből?
Nekem egyik feltétel sem él, diploma után itt volt hely, így ide jöttem. (Állami szféra, iroda)
Mivel albérletem, hitelem nincs, ezért jól elvagyok pénzügyileg. Maga a munka unalmas, de kompenzalja, hogy sok a szabadidőm.
Én nyelvet tanulok, azzal szeretnék kitörni innen, úgy 1 éven belül. Első igazi munkahelynek jó volt. :)
23L
Én meg vagyok elégedve a munkahelyemmel és a fizetésemmel.Karbantartóként dolgozok vidéken egy nagyobb gyárban,és mivel szüleimnél élek a fizetésem akár több mint felét el tudom tenni de akár albérletet is el tudnék tartani szűkösebben.
A munka változatos mert nem lehet tudni hogy mi a probléma,gondolkozni kell,fejlődési lehetőség van mert bonyolultak a gépek.Általában fele-fele arányban dolgozunk,ha nincs probléma akkor az irodában vagyunk tehát legtöbbször nem kell rohanni egyfolytában de nem is unatkozunk,telik az idő.
Az a rossz hogy aránylag messze van tehát 1-1 óra a bejutás és 3 műszakos,tehát túl sok azabadidőm nincs,az is össze-vissza de amúgy meg jóval kevesebbet keresnék tehát megéri
21/F
Én is meg vagyok elégedve telephelyőr vagyok, 1025ft nettóért.
Nappal csak valami nevetséges látszatmunkával kell elütni az időt amíg bent van a nagyérdemű, de amúgy klímás bódá hűtő, tv minden van, meg laptopot, konzolt is lehet behozni. Annyit lehet túlórázni, hogy a felső határ havi 400 óra. Amit 16 nappal már lehet is hozni simán (24-es munkanapok)
Én már negyedik éve nyomom...
A szabadság teljesen szervezhető, a kollégák segítőkészek...
Közel négyszázat keresek, gyakolratilag semmi felelősség, semmi ideg.
A főnök csak háromhavonta jön egyszer, fizetés egy az egybe számlára megy, már a kezdetektől munkabér megjelöléssel.
Simán hitelképes lennék, csak nem szorulok rá!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!