Mik a maszkhordási szabályok most a ti munkahelyeteken? Mit dolgoztok?
Figyelt kérdés
Nekem előző munkahelyemen (iroda) egész nap rajtunk kellett lennie, saját helyünkön ülve is.
Mostanin (iroda) akkor kell felvenni, ha elhagyjuk a helyünket, közös területekbe megyünk.
Mindenki betartja.
2022. jan. 28. 14:31
11/16 anonim válasza:
Irodában dolgozom, elvileg kötelező az épületen belül egész nap viselni a maszkot, kivéve arra az időre, amíg eszel vagy iszol. De senki nem tartja ezt be, mivel zárt ajtók mögött dolgozunk, ezért ha valaki csak úgy elsétál a folyosón, nem látja úgy sem, hogy az irodákban kiken van maszk, kiken nincs.
12/16 anonim válasza:
Hivatalosan saját munkahelyeden kívül, zárt térben kellene maszkozni. (Tehát az irodában, ahol 4-en vagyunk, nem, de kinn a csarnokban, vagy ha átmegyek másnak az irodájába, tárgyalóba, konyhába, stb., akkor igen. Amúgy a többség nem veszi komolyan, senki nem töri magát túlzottan, hogy betartassa.
13/16 anonim válasza:
Raktarban dolgozom, kellene hordani mindenhol, kiveve etkezo, meg mondjuk az oltozore nem tudom mi a szabaly, de ott senki nem hordja, pedig ott vagyunk sokan egyszerre, kozel. Egyebkent a raktaron belul is eleg lazan veszi mindenki, maximum akkor szoktuk rendesen felhuzni, ha elsetalgatunk a teruletunkrol (mosdo, szunetre menet stb.) es van ra esely, hogy talalkozunk barkivel, aki szolhat miatta. De a fenti szinteken a kutya nem nezi, a kamerakbol csak nehany van, ami megy a tv-n, meg tavaly hallottam ilyet, hogy figyelik, ki nem hordja normalisan, azota egyszer el is lett torolve (nyaron), aztan visszahoztak, de azota nem veszik olyan komolyan. Az orok szolnak erte maximum, de ok csak a kijaratnal vannak ott.
14/16 anonim válasza:
Kellene hordani, de nem hordtam soha.
15/16 anonim válasza:
Egész nap kötelező zárt helyen, az ebédlőben is csak az asztalnál lehet levenni. Még mosdóba is maszkban kell menni. Ha nincs rajtunk, szólnak, ha továbbra sem veszed fel, akkor fegyelmit kapsz. Csak a szabad téren nem kötelező. De tavaly pár hónapig ott is az volt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!