Hát 2019-ben előző munkahelyemen kezdtem el félretenni 100k/hónap. Ez alatt közösen felvettü k 10 milka lakáshitelt 60/hónapra
A második munkahelyemen múltévben kezdtem de itt van h 100 van h 50-et tudok félretenni de hozzá kellett nyulnom mert október óta magán bőrgyógyászhoz járok.
Meg a lakásunkba a konyhámat elkésszíttettem meg gépeket vettem bele.
De még rengeteg munka van azzal a lakással.
A cél egészégesnek lenni végre ehhez pénz kell... Meg hát a lakás legyen kész a hitelbe meg év közben többet is törleszthetünk
25/N
2022. máj. 4. 18:57
2/20 anonim válasza:
30 vagyok, azért, mert szeretnék 1-ről a 2-re jutni, valamint, mert jó a társaság és a munka sem büdös. Célom, hogy a hagyományos értelemben ne keljen dolgoznom, de ha lesz szabad időm akkor is fogok dolgozni, csak akkor olyan dologgal fogok foglalkozni ami lehet, hogy csak 5év múlva hoz bevételt, így nyílván nem azzal foglalkozok most, amikor annyi idős vagyok, hogy van kedvem ÉS energiám is arra, hogy gyarapodjak. Egyébként sok ember panaszkodik, hogy büdös a munka, mégis azt látom, hogy munka nélkül sokan csak elzüllenének és egy éti csiga életének is több értelme lenne.
2022. máj. 4. 18:58
3/20 anonim válasza:
Első vagyok
Most meg 200k h anyukámnak felujitam a konyháját nem engedem h kifizesse ennyi jár ha már tesóm nem segít semmit pedig én keresek 200-250-et
tesóm meg 600-tól akár millió+....
Ez van
2022. máj. 4. 18:59
4/20 anonim válasza:
Én szeretek enni és fürödni. :D Ha nem dolgoznék, ki fizetné helyettem??
Amúgy mindig is gyűjtöttem, nem szeretem eltapsolni. Meglett végre a lakás, most felújításra és csini Ikea bútorokra gyűjtök. Mondjuk nincsenek nagy igényeim, így nem is igazán gyűjtöm, nem figyelem mennyit költök, csak megmarad.
2022. máj. 4. 19:00
5/20 anonim válasza:
Ne unatkozzak+a mani miatt.
2022. máj. 4. 19:05
6/20 anonim válasza:
Mert az egész világ ekörül a rohadt pénz körül forog, az meg kell. Meg a Quarelin sincs ingyé. -.-
2022. máj. 4. 19:15
7/20 anonim válasza:
Azért járok dolgozni, hogy a munkabérből olyan egészségi szintet tartsak fenn, ami elég ahhoz, hogy tudjak járni dolgozni.
2022. máj. 4. 19:20
8/20 anonim válasza:
Kell a pénz
2022. máj. 4. 19:34
9/20 anonim válasza:
Muszájból.
2022. máj. 4. 19:36
10/20 anonim válasza:
egyrészt borzasztóan unatkozok, ha nem dolgozok, és annak sosincs jó vége, mert az agyam vicces butaságokat talál ki a szórakoztatásomra. kell valami ami legalább az energiáim egy részét leköti. amúgy meg csatlakozom a fürdeni és ágyban aludni szeretők táborához, jó dolog ha tudok lakbért fizetni. meg felesleges baromságokat venni is szeretek a számtalan hobbimhoz, és 23 évesen már kissé cikinek érzem apukát nyaggatni zsebpénzért. (éppen nem gyűjtök, csak szintentartom a kis megtakarításkámat, szeptemberben kell befizetnem az iskolám tandíjának a végét. pluszba most nem nagyon van mit megtakarítanom, suli mellett csak egy részmunkaidő fér bele.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!