Egy nap próbanapért kapok pénzt?
Most tudod a következőkre :)
Reméljük ám majd hosszabb időszakra vesznek fel
Kezdjük ott, hogy próbanap nem létezik a munkajogban
Ha nem kérték el az adataid az egyszerűsített bejelentéshez, akkor nem fognak fizetni
Kifizettek!! De iszonyat volt…
A nonek undorito stilusa volt. Amint megerkeztem ott hagyott a recepcion 20 percre amig o elment kavezni. Helyette kellett volna pakolnom valamit a hutobe mert neki fajt a hata. Vegul nem kellett ilyet csinalnom. Ki volt akadva hogy mi az hogy nem ertem azt amit o megmutatott nekem a gepen,hogy hogy kell terhelni a vevo szamlajat. Pedig pontosan tudta hogy semmilyen tapasztalatom nincs es ennyi ido alatt ne varjon csodat. Aztan bement hatra es hangosan mondta hogy hat en semmit nem tudok. Utana jott az hogy fikazta hogy milyen csunya a testtartasom es hogy huzzam mar ki magam. Es rohogott folyamatosan rajtam. Vegul magamra hagyott egy teszt lappal hogy nezegessem hogy mit kell tudni a szallodarol es majd kikerdez. Jott es mondtam neki hogy nem tudom a valaszt mert nem tanultam meg ami le volt irva. Es rohogott hogy en ezt mondanam a vendegnek ha megkerdezne,hogy mit kell tudni az xy szolgaltatasrol?
Beirt jovohetre ket napra de nem fogok bemenni. Olyan megalazo volt ez az egesz hogy soha tobbet. Folyton egyedul hagyott es rohogott.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!