Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Hogyan kérdezzek rá valamire...

Hogyan kérdezzek rá valamire a kollégámnál, amiből konfliktus lehet?

Figyelt kérdés
Egy művelődési házban dolgozunk mind a ketten ugyanabban a pozícióban. A rendezvényeket szervezzük, valamint magát a helyszínt is rendben tartjuk. Az alap takarítás mellett volt egy plusz ember, aki a mosdókat takarította, viszont ő felmondott és bevállalta a kollégám, hogy plusz összegért vállalja a rendezvénytér takarítása mellett a mosdókét is. Egy hónap alatt azt tapasztaltam, hogy nem csinált semmit, nincsen WC papír bekészítve, a wck minden nap piszkosan, felhajtva "maradnak ott". A csapok koszosak, stb. A főnökhöz nem tudok menni ezzel, sosem hallgatott meg, a kollégám pedig fogékony a konfliktusra. Szeretném tőle megkérdezni a legminimálisabb konfliktus esélyével, hogy konkrétan mi az, amiért a plusz pénzt kapja, de nem tudom, hogy mi lenne a legjobb megfogalmazás. Nem akarok bizonyítékot szerezni, vagy a főnökhöz menni, tőle szeretném megkérdezni. Köszönöm!
2022. ápr. 2. 12:38
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
67%

Hát, ha ezt meg lehet veled csinálni, akkor meg is érdemled!

"Bocs' Főnök, de ez a Julis hatásköre, ő kap ezért fizetést!"

2022. ápr. 3. 15:56
 12/14 anonim ***** válasza:
52%

11 vagyok

Bocs 5-ös, nem neked szántam, hanem a Kérdező 9-es válaszára!

2022. ápr. 3. 15:58
 13/14 A kérdező kommentje:
Te sem vagy egy túl okos ember, hogy ennyit tudsz hozzá fűzni az egészhez. Legalább annyira vagy buta, mint amennyire engem leírtál, de én legalább nem szólok bele érdemleges vasz nélkül egy gyk kérdésbe
2022. ápr. 3. 21:01
 14/14 A kérdező kommentje:
Válasz *
2022. ápr. 3. 21:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!