Gyárban szokott lenni verekedés?
Figyelt kérdés
Ha igen hol, és mi az oka?2022. márc. 4. 15:53
1/10 anonim válasza:
Igen. Amikor az egyik melós seprűnyéllel emeli meg a másik melós tökeit hátulról.
2/10 anonim válasza:
Én egy icurupicuri csávó vagyok.
egyszer valamiért nem tetszettem egy kollegámnak, megemelt úgy hogy a lábam is alig érte a földet, majd arrébrakott mintha egy darab tárgy lettem volna.
Utána megfogta a kobakomat a karjával átkulcsolta, majd kaptam kettő barackot a fejem tetejére.
Hát nem lesett valami jó.
158cm
55kg
44F
3/10 anonim válasza:
Igen, minden műszakra be van osztva, hogy az adott napon ki kivel.
4/10 anonim válasza:
Nálunk irodában is volt már, bár nem mindennapos... :D
6/10 anonim válasza:
Egyszer láttam gyárban "verekedést". Valamelyik főnöki rokon szivatott egy női droidot. A nő elkapta a pasi gallérját és megrángatta, neki nyomta a falnak.
7/10 anonim válasza:
Nekem csak majdnem volt. Kicsit elegem lett egy alkoholista proliból, aki rendszeresen taknyosnak, meg hasonlónak nevezett, meg csicskáztatni próbált. Mondtam, hogy csak jöjjön, lejátszhatjuk. Végül leállítottak minket. Viszont onnantól visszábbvett.
8/10 Senior Séf válasza:
Manapság nem hiszem. 40 éve előfordult nem is egyszer, hogy ilyen módon érvényesítette valaki az érdekeit.
9/10 anonim válasza:
Nem, bármilyen verekedésnek az lenne a következménye, hogy a kezdeményezőt kirúgják. Vagy mindkettőt.
10/10 anonim válasza:
9: Nem mindenütt. Ha a kezdeményező be van puncsozva a főnöknél, akkor ő marad, a másik repül.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!