Kezdőoldal » Emberek » Munkahely, kollégák » Gyárban szokott lenni verekedés?

Gyárban szokott lenni verekedés?

Figyelt kérdés
Ha igen hol, és mi az oka?

2022. márc. 4. 15:53
 1/10 anonim ***** válasza:
67%
Igen. Amikor az egyik melós seprűnyéllel emeli meg a másik melós tökeit hátulról.
2022. márc. 4. 15:57
 2/10 anonim ***** válasza:
43%

Én egy icurupicuri csávó vagyok.

egyszer valamiért nem tetszettem egy kollegámnak, megemelt úgy hogy a lábam is alig érte a földet, majd arrébrakott mintha egy darab tárgy lettem volna.

Utána megfogta a kobakomat a karjával átkulcsolta, majd kaptam kettő barackot a fejem tetejére.

Hát nem lesett valami jó.

158cm

55kg

44F

2022. márc. 4. 15:57
 3/10 anonim ***** válasza:
77%
Igen, minden műszakra be van osztva, hogy az adott napon ki kivel.
2022. márc. 4. 16:04
 4/10 anonim ***** válasza:
83%
Nálunk irodában is volt már, bár nem mindennapos... :D
2022. márc. 4. 16:22
 5/10 anonim ***** válasza:
63%
Elofordul
2022. márc. 4. 16:24
 6/10 anonim ***** válasza:
64%
Egyszer láttam gyárban "verekedést". Valamelyik főnöki rokon szivatott egy női droidot. A nő elkapta a pasi gallérját és megrángatta, neki nyomta a falnak.
2022. márc. 4. 16:27
 7/10 anonim ***** válasza:
80%
Nekem csak majdnem volt. Kicsit elegem lett egy alkoholista proliból, aki rendszeresen taknyosnak, meg hasonlónak nevezett, meg csicskáztatni próbált. Mondtam, hogy csak jöjjön, lejátszhatjuk. Végül leállítottak minket. Viszont onnantól visszábbvett.
2022. márc. 4. 16:52
 8/10 Senior Séf ***** válasza:
92%
Manapság nem hiszem. 40 éve előfordult nem is egyszer, hogy ilyen módon érvényesítette valaki az érdekeit.
2022. márc. 5. 16:11
 9/10 anonim ***** válasza:
89%
Nem, bármilyen verekedésnek az lenne a következménye, hogy a kezdeményezőt kirúgják. Vagy mindkettőt.
2022. márc. 5. 18:05
 10/10 anonim ***** válasza:
93%
9: Nem mindenütt. Ha a kezdeményező be van puncsozva a főnöknél, akkor ő marad, a másik repül.
2022. márc. 5. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!