Jó ötlet lenne ezt megtenni?
Igen,én támogatom. Haljon meg az összes élősködő,kihasználó,kizsákmányoló,kapitalista,rabszolgatartó,nagyorrú,embereket olcsón dolgoztató,kamu sikeres cégvezető senki!
Nagyon nagy kompetencia kell elvállalni egy melót 10 millióért,és elvégeztetni szr bérekért mással,mintha 20 év tapasztalat után nem ugyanúgy kéne az adott melót megcsinálni...
Mer ő olyan okos,közben meg a melósaival cserélteti ki a kvarcjátékban az elemet.
Szerintem dobjátok az árokba,had legyen jó sáros a milliós öltönye.
Majd akkor rájön,hogy néha azért ő is kezébe veheti a munkaeszközöket,járhat ideiglenesen normális emberek által viselt(csöves) ruhákban míg megjavíttatja,meg stb.
én megértem amit akartok de nem tanácsolom hogy meg is tegyétek
mert ő feljelent beperel meg egyebek
jobban jártok ha egyszerüen csak felmondtok van máshol is munka
Figyeljetek ide, mondok 3 indokotot amiért nem érdemes megverni az fonott:
1.Még ki tudja milyen kapcsolati vannak.
2.Ha megveritek akkor feljelent,beperel
3.Lehet gyilkosság is belőle,és jobb 10-20-50 évet lehúzni az börtönben ilyenért?
Az ajánlom még kultúraltan mondjátok el,hogy így nem frankó,és hamar tönkre mehet az cége mert kezd mindenkinek az csizmája tele lenni.
Inkább menjetek el, minthogy őt hallgatsátok.
Én már válaszoltam...
Annyi hogy a titkosszolgálat ne tudja meg,remélem eldobhatós laptopról írtad ki a kérdést.
Ha valami úgy van,akkor az az,hogy én ezt a kamu magas IQ főnökséget ami itt létezik az országban,azt nem támogatom.
Láttunk már csomó példát,eltelt sok-sok év,aki végigdolgozta az életét,az sose lett gazdag,aki megspórolta rajta a 200 forintos védőeszközt,és nem ment a munka közelébe az sose sérült le,és a pénze is megmaradt...
Menjetek be,nőt eladni az afgánoknak olcsón,a főnit meg elszámoltatni...
Ne sajnáljátok,rajtatok megy el nyaralni,üzleti útra,kaszinózni,qrvázni,míg ti dolgoztok hogy neki legyen.
Persze,hogy ész kell neki,és azért keres jól.
De nincs pénze profitot termelni a kaszinóban,ha nem kapja meg a fix összegeket,ha ti leteszitek a melót.
Az ilyen nem érdemel meg semmi jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!