Ha nem lenne járvány és odamennék idegen lányokhoz,nőkhöz az utcán hogy öleljenek meg megtennék?
Figyelt kérdés
Szoktam nézni youtube-on olyan videókat,amiben fiú játékra invitálja a lányt,és ha a lány veszít,meg kell csókolnia a fiút.Meg is szokták tenni, valaki le is smárolja a fiút.Ehhez képest én nem is kérnék sokat,egy ölelés messze van a csóktól.2021. márc. 7. 04:12
A kérdező szavazást indított:
Csak akkor ölelnének meg ha jó pasi lennék
Ha nem vagyok jó pasi akkor is megölelnének
Mindegy hogy jól nézek ki vagy sem,a lányok nem fognak idegeneket ölelgetni.
48 szavazat
1/18 anonim válasza:
Nem azért de sztem a társadalom nem közösíti ki eléggé magából a hozzád hasonlóakat.
2/18 anonim válasza:
Ha segíteni akarsz önmagadon, szakemberhez (pszichológushoz például) fordulsz.
3/18 anonim válasza:
Egyébként már volt e kérdés - vagy nagyon hasonló.
4/18 anonim válasza:
Hamarabb hívnának rendőrt, mint megkérdeznéd tőlük. Rosszabb esetben az épp aktuális, 123. barátját:). Igaz nők?👿
5/18 anonim válasza:
Max szingliként ha jól nézel ki és jó a dumád.
6/18 anonim válasza:
Normális lány nem teszi meg, hisz nem is ismer. Igaz nem vagyok lány de ha az lennék még jobban vigyáznék az emberekkel. Azok megrendezett videók egyébként. Hogy nem esik le??
7/18 anonim válasza:
Szerinted azokban a TeCsős vidikben az összes lány annyira hülye, hogy vadidegen csávókat csakúgy lesmárol? Azok megrendezett hülyeségek, nem kell mindent elhinni, amit a neten látsz.
8/18 anonim válasza:
Kizárt dolog, hogy idegeneket ölelgessek az utcán! Teljesen mindegy, hogy fiú vagy lány, szép vagy csúnya, nem fogom megölelni.
9/18 anonim válasza:
Amit Te a neten látsz az ilyen videókban az nem a valóság. Ráadásul most a járvány alatt nem sokan fognak téged ölelgetni.
10/18 anonim válasza:
Hozzám most a járvány idején is jöhetnél, én szívesen megölelnélek, mert egy ölelés felbecsülhetetlen pozitív hatással bír. Ha szeretettel adják, gyógyít.
Nagyon szomorú, hogy ezt el akarják feledtetni az emberekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!