Miért van az, hogy a legtöbb ember a munkahelyen konfliktuskerülő?
A saját példám alapján:
Nálunk a vezető egy jóindulatú személy, aki segít mindenkinek, ugyanakkor, ha azt mondod neki, hogy holnap Kamcsatkára kell menned, akkor azt is beveszi. Vannak munkatársak, akiknek jogaik vannak. E mellett a főnök is kimondott jogokat, mit lehet, stb. Én ezzel szemben nem ilyen neveltetésben részesültem otthon, nagyon zavar, hogy megy a mókolás 1000-el körülöttem.
Én ezzel kapcsolatban már beszéltem felettesekkel, de semmi-, az égegyadta világon semmi értelme nem volt, helyette több esetben fekete bárány lettem.
Egy magasabb rangú személy, aki ismeri az intézményt, ő is azt mondja, hogy a vezető xar.
Így nézve:
Van értelme felszólalni?
Én egyszer, egyetlen egyszer álltam bele keményen egy konflitkusba egy melóhelyen, anyagi oka volt, 15 éve dolgoztam ott. 1 hónapon belül kivágtak mert 15 év után mertem felszólalni hogy X szerződéses pénzt jó lenne ha ki is fizetnének.
Kifizették és kirúgtak. 15 év után mert 1x mertem kinyitni a számat.
Megérte? NEM.
Tudnál írni konkrét példát konfliktuskerülésre?
Nekem már többször volt,hogy normálisan beszéltem az illetővel,sz*rt sem ért,volt,hogy balhéztam,akkor sem változott semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!